» OP csempész? Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

OP csempész?

A 2.0-s update minden classnak hozott valami újat skillek terén. Van, ahol gyengébben sikerült, van, ahol jobban, de a legtöbb vita és flame talán a scoundrel scamper skillje körül bontakozott ki. Sokan óriási előnynek tartják, amivel túlságosan OP lesz a class, főleg PvP-ben, mások (nyilván főként az érintettek) szerint erre már régóta szükség volt.


Ti mit gondoltok? :)

Napló:

Vandar Tokare [tag] Naplózva: 2013-04-26 15:04

Ennyi erővel a Sage se sprinteljen…….
nekem kifejezetten tetszik főleg pvp-n :p

Elfy [tag] Naplózva: 2013-04-26 15:35

A Sage az Erő segítségével tud gyorsabban futni, itt nemtudom mirefel van ez, de cooldown járna azért, a sprinten nekünk is van……

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-04-26 15:49

Egyelőre még nem futottam össze pvp-ben scoundrellel, úgyhogy erről nincs véleményem. Viszont vannak más dolgok, amik nagyon nem tetszenek. Most már altjaimnak se tudok pénzt küldeni preferred-ként.

Darth Kulál
Darth Kulál [tag] Naplózva: 2013-04-26 16:04

Hát igen elég jó kis skill pvp-re leginkább.De inkább hagyták volna a csudába is helyette a stim boostot hagyják normálisan.Leveszik azt a skillt ami miatt az operative nagyon jó kari volt-.-.(jó nem csak ez az egyetlen jó skillje volt)

Darth Kulál
Darth Kulál [tag] Naplózva: 2013-04-26 16:09

Elnézést,hogyha nincs igazam.De ma jöttem fel először jó pár hónap után.És azt látom,hogy a stim boostnak(energia,hp feltöltős skill) 2 perc a töltési ideje.

Darth Kulál
Darth Kulál [tag] Naplózva: 2013-04-26 16:10

*-Bocs nem a töltési idővel van bajom,hanem azzal,hogy 15 másodpercig tart az egész.

Trytokill-me [tag] Naplózva: 2013-04-26 16:24

No akkor lássuk…

A Force speed 2 sec-ig tart és 20 sec rajta a CD.

Egy scoundrel vagy operative 4-et tud gurulni egymás után (100-as alap energy, 1 gurulás 25 energy, mekkora matek) + kap 30% dodge-ot is… hozzáteszem akár 6-ot is tud gurulni, ha használ probe-ot :) . JAAAA és hogy még láthatatlanságot sem töri meg… hát hm…

A WZ-n több mint OP a skill.

2 gurulós emberke úgy megy végig huttballban a labdával (Mert persze Ő nem resetelii el a labdát ha gurul…) mint a pinty :) . Nem számít a savas árok, vagy a padlóból csapkodó perzselő lángnyelv sem, átgurulunk azon is :)

Ősi hiperkapuban pl. menne a földi halandó elfoglalni a pilont, de látja hogy két gurulgálós éppen azon versenyzik ki tud hamarabb odabukfencezni és cappelni. :) fordul is vissza szegény, megy inkább középre kikaparni a gesztenyét (vagyis a medálocskát), avagy visz lát 2000 attacker point…

Novare Coast WZ… 4 Operative csapattársam (ebből kettő négyes body type, nem számít hogy dagi Ő is ötöst kapott bukfencezésre tesiből az isiben :) ) gurult középre és mire a másik csapat odaért, már közép be volt foglalva… hmmmmmm…. :) kicsit feleslegesnek éreztem magam… nem baj a lényeg hogy tuti nyerünk :)

Alderaan WZ… mentem foglalni a hozzánk közelebb eső turretet… Hopp sleep dart… nem baj megvárom míg letellik az alvásidő, hiszen max 2x tud betenni és betellik a resolve bar… hopp még 1 sleep… ez az!!!!!!!!! most aztán jól megtöröm a cc-t… kijövök belőle, mire még 1 sleep dart… hoppp!!! ez mi ez?????? ekkor 2 scoundrel jön elő a havas homályból. Kapom a tökön rúgást, meg a többi mozgásomat “alig-alig” korlátozó mindenféle csodálatos skillt… Halott vagyok, de kb mire föleszméltem, már egyik kis kalapos barátom foglalta is a tornyot a másik pedig gurult középre, hiszen azt a turretet még nem foglalták el…

hát ennyi…

Arról nem is beszélve, hogy az Új WZ relicek is az scoundrel operative párosra lettek kitalálva, hiszen kiszórja a probe-ot elmegy láthatatlanságba és hagyja, hogy tikkeljen a heal… eddigi legnagyobb szám amit láttam 1.900.000 heal volt egy voidstaron…

Apropo Voidstar… ha az első kapura felteszi az a csapat a bombát, ahol van egy tapasztalt bukfences, annak nincs megállás, berobban az első ajtó 2 bukfenc egy kis séta nyitom a hidat… gyertek már!!!! hol vagytok????
he-he én már a következő ajtóra teszem a bombát…. bi bi bi…

konklúzió: egy class sem tud ilyen gyorsan közlekedni (akár láthatatlanul), úgy hogy még annak az esélyét is csökkenti, hogy eltalálják.

Darth Kulál
Darth Kulál [tag] Naplózva: 2013-04-26 16:41

Amúgy meg nem baj,hogy egy kicsit OP a smuggler/agent más kasztnak is megvan a saját előnye.
Remélem nem fogja senki se csinálni azt,hogy te ezt ne használd,te meg ezt ne. Wowba(sorry ,hogy kiírtam) is ugyanígy van.
Ez a sajátossága a kasztnak.

Darth Kulál
Darth Kulál [tag] Naplózva: 2013-04-26 16:48

Hu de örülnék ha a sok okos miatt lehúznak ezt a skillt is ,ami a kedvenc kasztomnál van. :D

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-04-26 17:03

Azért kicsit fura, hogy amúgy is elég ütősek az agentek, smugglerek, erre még tovább erősítik őket. Az én tank guardianomat meg nerfelik, amikor amúgy is pik-pak szétkapnak wz-n, amint meglátják, hogy a tauntjaimat használom.

ayla [tag] Naplózva: 2013-04-26 21:40

mindig kell valamiert sirni a pvp arcoknak :P
lassuk csak: odarantas, ellokes, hozzaugras, taunt, ket kardos burst dps, folyamatos cc, ket szurasbol kill, nonstop kavicsszoras… soroljam meg? :P
valszeg a fejlesztokben fel sem merult, hogy pvp-ben igy fogjak hasznalni. nem ez elnne az elso eset, hogy beraknak valamit es nem gondoljak rendesen vegig a kovetlkezmenyeket. raadasul ezek a megatalkodott jatekosok meg kreativak is.

amugy meg nekem tetszik es jol jott. lasd bonus boss cademiumban.

Máté Nagy
mathayson [tag] Naplózva: 2013-04-26 23:29

Powertechnél az odarántás valóban szemétség, őrületbe is kergetem vele az ellent huttballon :) Nem egy rossz dolog ez a Scamper, agentel használom is rendesen, de tényleg kicsit erős. Én rendesen meglepődtem, hogy stealthből nem hozott ki, ami szerintem egy ilyen op skillnél alap kellene, hogy legyen. Az Imp agentnek van a legjobb storyline-ja, és most még a legjobb skillje is :)

Tako [tag] Naplózva: 2013-04-27 10:48

“odarantas, ellokes, hozzaugras”
Ezeken mind van cooldown.

“taunt”
Egy healelni képes class nehogy már tauntoljon is…

“ket kardos burst dps”
2.0 után nem játszottam az én kis sentinelemmel, de az obli=>smash után nem tűnik nagyon erősnek.

“folyamatos cc, ket szurasbol kill”
Na ezt kár volt, mert ezt pont a scoundrel/operative csinálja.

“nonstop kavicsszoras”
Azt a talentet már elvették a sage-től ha jól tudom :(

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-04-27 12:05

van cd a kavicsdobáláson, úgyhogy nehéz lenne nonstopnak nevezni.

Darth Kulál
Darth Kulál [tag] Naplózva: 2013-04-27 12:37

Tako! Én úgy tudom nem vették el,mert madness sorcerrernél ott van a madness faágban a madness talent.
vagyis non stop force lightning.

roohardi [tag] Naplózva: 2013-04-27 17:28

Nincsen CD-je a lightningnak Madnessben, ja.
Amúgy akárki itt azt mondja, az operative egy szegény class ami végre egyenlő a többivel, próbáljon meg egy operative-ot (főleg egy conc opot) 1v1ben leverni, AKÁRMILYEN kaszttal (persze olyat, aminek van egy picike tudása a kasztjáról meg van mondjuk egyenlő gear). Mert hogy akármivel próbálkozik az ember, teljesen sikertelen lesz a próbálkozás, az ziher. Ahogy ez 2.0 előtt is így volt. Nem is értem mi az istent gondoltak a BioWare-nél, hogy egy amúgy is elég erősen broken specnek benyomnak egy ilyen képességet :D

ayla [tag] Naplózva: 2013-04-28 06:25

gratulaok, megint csak a lenyeg nem jott at, de igazad is van, konnyebb kotozkodni :P
a fenti felsorolasban a lenyeg: olvass vissza az elmult masfel evben barmilyen pvp-vel kapcsolatos commentsort. tuti talalsz benne valamit, amiert megy a hiszti. hiaba na, ez van, ha a kedvenc kasztod nem a legimbabb es van aki aki bamivel kepes keresztbe tenni neki. :P

Tako [tag] Naplózva: 2013-04-29 00:58

A kedvenc classom mindig az amelyik a legerősebb. Ezért van ennyi altom :P A pvp-s hisztikben sokszor van igazság is…

Darth Kulál
Darth Kulál [tag] Naplózva: 2013-05-30 19:07

Jó akkor szépen leírom az igazságot(Előre is kérlek titeket ne hisztizzetek ezen,ez csak egy vélemény):
A scoundrel/operative=pvp karakter(nem csoda,hogy op)
scoundrel/operative=gyenge pve karakter(ez csak egy vélemény ne sírjatok pls)

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum