» PAX 2015: ajándék mount Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

PAX 2015: ajándék mount

A héten várható egy nagyobb összefoglaló a Fallen Empire kapcsán, de előtte egy újabb mountszerző játék következik.Röviden a lényeg: a Cantina Tour alkalmával azok, akik előregisztráltak, egy ajándék mountot adó kódot kaptak. A mostani mount a Prinawe Aggregate. Miután ez a hivatalos oldalon regisztrálásra kerül, egy újabb kódot generál, amit további öt ember tud felhasználni és így tovább. A mount mellé jár még egy random tárgy is, amelyek közül a legértékesebb a First Grand Statue of Mandalore, de SP-RO Power Droidot, Carbonite chamber regen itemet vagy egy dye modult is kaphatunk.


Egy reddit posztban szervezett formában történik a kódok megosztása (ha véletlenül nem tudnánk elérni az oldalt, Dulfy oldalán is megy a kódcsere):


- érdemes a kommentek megjelenítését a “legújabb” alapján rendezni


- a megfelelő formátum http://www.swtor.com/user/ce, ha az user/ után egy “r” betű következne, az referáló link. Nem ez kell nekünk jelenleg (pár “mókás” emberke bepróbálkozik ilyen alkalmakkor, nézzük meg, mire kattintunk… :) )


- ha egy kódra ezt a választ kapjuk: “This Community Event code is not valid”, azt már 5 ember felhasználta, keressünk egy másikat


- ha ezt a választ kapjuk: “An unknown error has occurred”, akkor várjunk pár percet és próbáljuk újra, nagy valószínűséggel a szerverek kissé leterheltek


- ha sikeresen aktiváltuk a kódot, akkor az oldal nekünk is generál egy újat, amit meg kell osztani a reddit (vagy Dulfy) postban. Néha nem azonnal, hanem pár perc múlva kapjuk meg az új kódot, legyünk türelemmel (a reddit v. Disqus regisztráció szinte egy percet sem igényel, ez ne legyen probléma :) ).


- a mountot és a bonus itemet egy ingame levél formájában fogjuk megkapni (van, aki a szobor reményében több tucat új karaktert készít és töröl azon nyomban, amint megjön a levél, nem hiszem, hogy célravezető taktika, de egyelőre nem minősül exploitnak)


- 60 napunk van, hogy aktiváljuk a kódot (vagyis kb. október utolsó hetéig még ráértek)


- Aki még nem tette meg, az minél hamarabb aktiválja a korábbi ajándék mountot adó kódokat!


- Részletesebb, spoilermentes összefoglaló pár napon belül várható.


Napló:

kaputelephant [tag] Naplózva: 2015-08-27 14:10

És ne feledjük, volt éjjel egy Twitch közvetítés, az Outlandder kapcsolatban. Nézzétek! Én is azt fogom, ha hazaérek. :)

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-08-27 18:05

Az eddig felgyűlt infókból ( companion, crafting, mastery,sb) lesz egy összefoglaló valamikor a héten., de addig nem akartam várni ezzel az ajándék mountos hírrel.

kaputelephant [tag] Naplózva: 2015-08-27 20:32

Ja oksa, bocsi.

Farrem [tag] Naplózva: 2015-08-28 14:21

Örömmel látom, hogy sikerült megtisztítani az oldalt a szemétáradattól. :)

szabeee [tag] Naplózva: 2015-08-30 19:59

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum