» Plusz egy hét Gree event és pár apróság Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Plusz egy hét Gree event és pár apróság

A heti conquest során történt egy “apró” hiba, aminek következtében egyrészt nem sikerül a guildeknek inváziós célpontot kijelölni, másrészt a maga a conquest is hamarabb ér véget ezen a héten.-A hiba kijavítása server leállítást igényel majd. Pontos időpont még nem ismert. Már meg is volt: 3.2c, patchnotes.


- Kárpótlásként a Relics of the Gree event egy héttel tovább fog tartani, egészen május 26-ig. Szóval lehet reput és tokeneket gyűjtögetni. :)


- A május havi Bounty Contract Week emiatt egy héttel később kezdődik (május 26.-június 2.).


- Emlékeztetőül itt az eventről egy rövid leírás (link).


Az event kapcsán szeretnék pár tippet-trükköt megosztani:


- PvP flag eltávolítás: sajnos PvE szervereken ilyen eventek alkalmával mindig akad pár kedves ganker, aki a beflaggelt játékosokra vadászik. Ha valami oknál fogva mi is PvP flaget kaptunk, a legegyszerűbb módja megszabadulni tőle a Galactic Starfighter tutorial elindítása. Alapkiosztásban “H”-t megnyomva feljön a GSF ablak, majd a jobb felső ablakban kattintsunk a kérdőjel ikonra, ezzel elindítva a tutorialt. Miután betöltött, az ESC-re megjelenő menü segítségével lépjünk ki a tutorrialból, ami pontosan visszavisz majd az eredeti tartózkodási helyünkre, immár a PvP flag nélkül.


- Győződjünk meg róla, hogy mind a main, mind az offhandben van-e kristály: sok lvl 55 feletti fegyver/offhand kristály nélkül jön, ellenőrizzük inkább kétszer.


- Használjunk reliceket, illetve amint elértük a maximális szintet, augmenteljük mind a saját, mind a társunk felszerelését.


- Primary Testing /Primary Studies heroic küldetés során ha véletlenül nincs healer a csapatban (ami az én PT tankommal kedden és szerdán is megtörtént :) ), ne essünk pánikba, ha ésszel csináljuk, a Pylon Guardianok sem okozhatnak gondot. Használjuk ki a képességeinket, mind a saját, mind a csapat túlélése érdekében. Első és legfontosabb a Guardian támadásainak megszakítása (interrupt), ami a sebzés javától megkímél minket. Amennyiben van ún. debuff képességünk (pl: oil stick, riot gas, diversion stb.). ami csökkenti az ellen találati pontosságát, használjuk ki.


- A héten volt egy hotfix: 3.2b. Itt található az igen rövid patchnotes.


- Heti Cartel Market akció.


- A Hypercrate-ek mostantól tartalmazni fognak egy bonus csomagot a 24-en kívül. Ez a  Platinum Pack, ami tartalmazni fog egy super rare vagy jobb  tárgyat, ezzel is jutalmazva a Hypercrate-ek vásárlóit. Jelenleg tesztjelleggel fut, a visszajelzések függvényében a részletek változhatnak a jövőben.


- Több ismert, főként preferred játékosokat érintő bug is javításra fog kerülni a 3.2.1-es update során. Ilyen az account wide-os  Crew Skill Assignment Slot és Additional Quickbar unlockok használata során fellépő hiba.


- Végül kaptunk egy kis ízelítőt a PvP Ranked Season 5 jutalmaiból: Gladiatorial Nexu mount, amiről kicsit bővebben itt olvashattok.

Napló:

Sidius76 [tag] Naplózva: 2015-05-15 16:52

Sziasztok,segítségetek,szeretném kérni.Egyszerűen,nem tudom elindítani a játékot ,ikonra hiába klikkek,total commanderböl sem tudom a laucherel,elindítani,uninstaláltam a játékot,hátha újrateszem,és majd menni fog,hát ez sem jött össze,most már feltelepíteni,sem,engedi,persze a fiókomba betudok lépni,és küldi a one time passwordot is.Odáig eljutok ,hogy kipipálom a descpot,majd next-re,nyomok,utána semmi,klántársam,mondta,próbáljam,meg az Originröl letölteni ott sem jutottam,előrébb,most már az jön,hogy újra teszem a rendszert,ami elég nevetséges,mert 3 hónapja,raktam újra.Mellékesen 2 éve előfizető vagyok,Internetemmel nincs probléma,PC-m ,rendben van,SSD vinyó,stb,stb. Kíváncsi vagyok így felmegy-e a játék,bár ez sem lenne megoldás,mert mi lesz mondjuk,1hét múlva újra eljátssza ezt a hibát,akkor megint telepítsek újra mindent ?Az non-sense volna….Várom válaszotok,segítségeteket előre is köszönöm,további szép napot mindenkinek!!

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-05-15 17:34

Első körben ezeket nézd meg:
Rendszergazdaként futtatod mind a launcher-t mind az swtor.exe-t?
-Nem frissült-e a tűzfalad v. antivurosod? (esetleg ezek nélkül tegyél egy próbát)
ill nézd át ezt a reddt topicot, hátha találsz benne valami hasznosat
http://www.reddit.com/r/swtor/wiki/tech_support#wiki_other_issues

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum