» PvP arénák Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

PvP arénák

Ahogy már többször említettem, a 2.4-es update végre a PvP szerelmeseire koncentrál majd. Most egy devblogban osztották meg a terv néhány részletét, lássuk hát.


Emlékeztek még Giraddára, a huttra? Igen, ő az, aki lefölözi a huttball-pályák hasznát és szórakoztatja magát a küzdelmekkel… Nos, úgy döntött, hogy kibővíti üzleti portfolióját és bevezet egy új játékmódot, az arénákat.


 

A warzone-okba való jelentkezés normál módban nem igazán változik, ugyanúgy feliratkozhatunk szólóban és csapattal, csupán a lehetséges helyszínek közé kerülnek be az arénák.


A ranked arénák szólók vagy csoportosak lehetnek majd. Szólóban csak az arénákba kerülhetünk, a rating mellett a szerepet (tank, DPS, healer) is figyeli a rendszer mindkét oldalon, tehát nem sorsol össze egy játszmába egymás ellen pl. 4 healert és 4 tankot. A csoportos ranked arénáknál csak a rating számít, bármilyen összetétellel indulhatunk 4 fős csapatokkal. Ha bejelentkeztünk a queue-ba vagy bent vagyunk az arénában, már nem lehet átspeccelni – Giradda nem szereti az ilyen vicceket… :D


Mindezzel egyidőben megszűnnek a 8v8 ranked warzone-ok. Akik a 2.4-ig részt vettek a Pre-Season ranked meccsekben, kaphatnak két speciális, egyszeri alkalommal megszerezhető title-t, illetve a Season 1 előtt kipróbálhatjuk majd az új ranked játékokat. Erről bővebb információt is kapunk nemsokára.


 

A 2.4 már tesztelhető a PTS-en az arénákkal, új bolygóval és raidekkel együtt, ne hagyjátok ki! :)


Mi jön majd ezután?


Napló:

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-08-17 19:36

Huttball queshen, ez jól hangzik. :D Végre f2p-ben is kedvemre wz-zhetek

oz [tag] Naplózva: 2013-08-17 20:32

Dulfyn nézegettem az új cm pack tartalmát (http://dulfy.net/2013/08/16/swtor-contractor-and-freelancer-bounty-packs-preview/), vannak benne érdekességek, pl a páncél, ami cyborggá tesz, az új speederek sem néznek ki rosszul, és kiváncsi leszek, hogy az animált armorok mit jelentenek.

Kyrgeen [tag] Naplózva: 2013-08-17 20:47

nem vagyok egy nagy pvps, de ez nagyon jó hír, hogy leveszik a korlátot! Credit limit emelést nem akarnak csinálni? :D

a pályák érdekesek lesznek, a játék mód jó lesz, csak mivel még rating nélkül is groupok fognak csatlakozni, hogy minél eredményesebb legyen, sok értelme nem lesz a szegény hétvégi pvpseknek, mint nekem pl. :)

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-08-18 07:59

Itt legalább nincs xvm mod. Utálnám, ha már wz elején elkezdenének sírni chat-en egyesek, hogy veszíteni fogunk mert szar a csapat eff átlagja. :)

Fassbender [tag] Naplózva: 2013-08-18 10:06

Jajajajajaj…..tudod mit ért az xvm mod wot alatt???? SEMMIT!!! Többször találkoztunk már olyan ellenfelekkel (szakaszban voltunk 3-an), akiknek az effijük 2000felett volt, és ennek ellenére simán rongyá vertük őket, de olyan szinten hogy esélyük sem volt…..Az eff nem jó semmire, mert adott módon kitalált statisztikával nem lehet megmondani ki mennyire jó játékos, főleg úgy ha valaki hackeli a játékot és csak amiatt magasabb az az érték…..az enyém 900 körülinek mondott…..és akkor mi van? Csapatban a csapatmunka lényeg….nem az eff…..

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-08-18 11:24

Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy akinek van xvm-je, azok között sokan elkezdenek sírni, ha rossz a statisztika, hogy noob bandába került. Ez az ami zavar. Jómagam nem használom és nem is szándékozom használni.

Fassbender [tag] Naplózva: 2013-08-18 14:40

Igen, találkoztam én is hasonló pro játékosállománnyal:D Általában őket lövik ki elsőnek, aztán megy a szájkarate a chaten:DDD
Az ilyenekkel nem kell foglalkozni….

Dualface [tag] Naplózva: 2013-08-22 10:45

Jajj megint nem volt időm swtor-ra, de úgy néz ki ismét fel kell majd néznem.

“eltörlik a f2p mennyiségi korlátozásokat a warzone-belépésekről”

Hogy ennek mennyire örülök :)

u.i. Nephin, még jövök neked kb 200k credittel, remélem nem felejtetted el :)

janiandroll [tag] Naplózva: 2013-08-29 02:01

eltörlik a f2p mennyiségi korlátozásokat a warzone-belépésekről
Alapvetően jó,de nekem mindegy,hogy 3 hét után nincs egy győzelmem sem,vagy 15 meccs után nincs,heti 5 vereség után nem igazán lesz kedvem ,sem pvp-zni sem bármi mást swtor-al kapcsolatos dolgot csinálni.A Birodalom oldalán kellene valami “érettségi” tesztet kitölteni,mert az ok,hogy a a legnagyobb sebzést ált Birodalmi csinálja,de valahogy a heal résznél a számok a 0 és 0 között vannak,s a vereség is inkább totális vereség,mint hősies. Pl Aldeeran wz,minden Birodalmi berohan az esetek 99,99% -ban középre,így rám hárul a feladat,hogy a két 2 másik pontot befoglaljam,és megvédjem.Ami nem éppen könnyű feladat,ellenben nagyon nehéz :) Másnak mi a tapasztalata,most vagy én vagyok megátkozva,vagy szép Birodalmom oldalán enyhén rosszak a playerek?
Azt azonban megemlítem,persze én sem vagyok profi,nem leszek soha,olyan profi,hogy én sebezzem a legtöbbet,vagy ilyesmi.

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-08-29 09:31

Szerintem te vagy megátkozva, mert én is ugyanezt szoktam tapasztalni köztársasági oldalon.

Naplózva: 2013-08-29 10:03 [admin] Nephin

A PvP már csak ilyen, mindig az a csapat veszít, amelyikben mi vagyunk… ;)

janiandroll [tag] Naplózva: 2013-08-29 19:36

1 pálya van ahol,többször nyertem,mint veszítettem,az a Hutball,ott a csapatmunka is valamilyen szinten működik,mert ha nem is passzol a csapattárs,attól függetlenül a labdavivőt próbálják védeni. Igaz Hutblallon legutóbb két hete voltam,pedig azt a játékmódot még szeretem is. Majd jövőhéten,hátha berak egyre :)

Laura Keller
Laurya [tag] Naplózva: 2013-08-29 23:00

Szerintem a Huttok nyernek állandóan,mert érdekes módon-akár Imp,akár Rep-es-mindenki arról panaszkodik,hogy sosem nyernek. :D :D

Stryker [tag] Naplózva: 2013-08-30 10:20

Igen de a kék és lila játékosok tudják, hogy az adott pályán hova is kell menni, és nem a lemming trainel csak egy oldalt. Nem bírom a vörös meg sárga játékosokat, mert nem tudják mit is kell csinálni.
90 millió példát mondhatok amikor a TDvel nekem kellett spotolnom mert e kedves spotter ulow játékos hátul campert.. vagy amikor 3 tank feltart 8 -t és még le is vágatják magukat. Amikor 5n végighézik, hogyan ölik le társukat és nem mernek kinézni.
de swtorban is unagyaz megvan amikor ranged kasztal simán a legnagyobb ubnyo kellős közepén van mert az adott embernek nem jut el a tudatáig, hogy neki a szélén kell lenni. Ezzel használ a legtöbbet a csapatnak és mondjuk nem statikusan egy helyben áll hanem a környezetnek megfelelően helyezkedik

[...] 4 vs. 4 PvP arénák új térképekkel link [...]

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum