» Rakghoul event, Update 3.2 és Outfit Designer infók Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Rakghoul event, Update 3.2 és Outfit Designer infók

Először is elnézést mindenkitől, az elmúlt hetek kicsit mozgalmasra sikeredtek. Igyekszem utolérni magam. Addig is nézzük, milyen újdonságok várhatóak a közeljövőben.- A  Rakghoul event újra visszatért, ezúttal Alderaan a “szerencsés” bolygó. Az event április 7-ig tart (Dulfy leírása az eventről itt: link).


- 20-as szinttől elérhető az event, a flottán találunk egy új terminált, ami elirányít minket Alderaanra, ott egy orvosi sátornál kapjuk ez első napi küldetéseket, majd egy speeder elvisz minket a rakghoul alagút lejáratához, ahol elérhetővé válnak a maradék (4-5) napi küldetések. 55-ös szinttől kezdve elite commokat kapunk jutalmul.


- Ajánlatos beszerezni rakghoul-szérumot az orvosi droidtól, vagy használni a T.H.O.R.N.E. relicet, ha nem szeretnénk megfertőződni. Van egy kissé morbid napi küldetés, aminek célja az, hogy terjesszük a fertőzést, így jobb megelőzi a bajt. (különösen a flottán lehet látni ilyen kedves kis egyéneket :) ) Használjuk a szérumot/relicet, vagy ha fertőzött játékost látunk, nagy ívben kerüljük el.


- Heti Cartel Market akció (link)


- A Torhead sajnos bezárja kapuit. Nem igazán érte meg nekik erőforrásokat fektetni az update-be. Egyrészt nem volt aktualizálva új tartalomra (bár lvl55-ig sok segítséget nyújtott) , másrészt nincs olyan API, amivel egyszerűen lehetni követni a változásokat, ez eléggé kellemetlen adatbázisépítés szempontjából és a modern MMO-k között meglehetősen ritka).


- A TORcommunity viszont belefogott saját, új adatbázis készítésébe. Remélhetőleg hamarosan használhatjuk :) . Aki szeretné, a Kickstarteren támogathatja az oldalukat (link)


- Elég sok információ került ki a 3.2-es update-tel kapcsolatban.


- Ziost, mint új bolygó, ahol folytatódik a  Yavin 4-en abbamaradt történet, valamint napi küldetések, új world boss és egy új operation, ami egyelőre úgy néz ki, hogy egy a Xenoanalyst/Eyeless-hez hasonló harc lesz.


-Új aréna Rishin és megerősítették, hogy új Stronghold érkezése várható.


- Egyelőre nincs hír, hogy mikor érkezik az új faj (Togruta).


- Outfit Designer: sokan hiányolták a wardrobe rendszert az SWTOR-ból, végre megérkezett. Összesen 16 “ruhakollekciónk” lehet karakterenként. Ebből az első ingyen jár, a többit vagy ingame creditért, vagy cartel coinért vehetjük meg.


- Nincs  korlátozás, vagyis bármilyen light/medium/heavy armort használhatunk, ha szintezés közben megtetszik egy mellvért vagy sisak, de nincs magas szintű moddolható változata, nincs gond. Az Outfit Designert haszsnálva nem kell lemondanunk róla.


- Egyelőre csak armor slotoknál lesz használható, de a jövőben main és – ahol van – offhand fegyvereknél is működni fog.


- Számos kényelmi változás is érkezik. A taxi és quick travel pontok automatikusan kilockolódnak (de szép magyar kifejezés… :) ), amint a közelükbe megyünk, nem kell klikkelni.  Preferred játékosoknak és előfizetőknek a quick travel cooldownja 6 percre, a F2P játékosoknak 26 percre csökken. Unlockkal ez 0, illetve 20 percre mérsékelhető. A fleet pass CD-je 90, ill. 180 percre, egacy unlockokkal 0, ill. 90 percre csökken. A priority travelek (Black Hole, Outlaw’s Den, stb) esetén teljesen megszűnik a korlátozás.


- A Czerka heti küldetésből kikerülnek a flashpointok, helyettük egy új heroic küldetést kell teljesíteni (a két FP természetesen a játék része marad).

Napló:

« Protokolldroid 1-DO Naplózva: 2015. 04. 03. 06:17

Kommentáld plox! Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Thx!

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum