» Rakghoul Event,Update 4.3, Chapter XII, PTS változások Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Rakghoul Event,Update 4.3, Chapter XII, PTS változások

Kedden megjött a 4.3-as Update és a XII. fejezet, amit ma már minden előfizető kipróbálhat és újra itt a Rakghoul event. További hírek és részletek lent.UPDATE 4.3:

Nézzük elsőnek a PVP részt:

Elkezdődött a Ranked Warzone Arena Season 7


Új Warzone: Alliance Proving Ground

-Korábban már írtunk róla,  mivel viszonylag komolyabb csapatmunkát igényel olvassátok el TORCommunity angol nyelvű útmutatóját, ami bemutatja az új pálya mechanikáját. (link) (és ne lepődjünk meg, ha ellenkező frakciójú játékosokat találunk a saját csapatunkban :D )


Új Aréna: Rishi Cove Arena

-Baron Deatmark és Giradda új bolygót nézett ki magának “hobbijuk”  bővítésére. Ranked  és Unranked meccseket egyaránt  játszhatunk rajta.


Új PvP rendszer: BW megszüntette a PvE és PvP serverek eddigi felosztását. Mostantól minden serveren lesz külön instance mindkét játékmód szerelmeseinek. Innentől Focus-nak nevezik az instanceokat. Ha open world  PvP-re vágyunk, nincs más dolgunk, mint az alapesetben jobb alsó sarokban lévő minimap alatt a “fókuszt” átállítani PvP-re. Ekkor átkerülünk egy PvP instance-ba. Ha pedig mondjuk egy event alatt jobb dolgunk is akad, mint leállni verekedni a másik frakció tagjaival, akkor nincs más dolgunk, mint PvE-re állítani.

“Apró” szépséghiba, hogy az új serverválasztó képernyőről eltűnt az adott típus megnevezése (igen az RP-t sem jelölik most külön). Aki kiváncsi, hogy mégis milyen serverek vannak, azok mely régiónak vannak szánva, mi az elsődleges nyelv rajtuk, az keresse fel a többé kevésbé  aktuális állapotot mutató  hivatalos oldalt. (link)


Visions in the Dark:

-Az új fejezet ismét kissé megosztóra sikeredett, egyrészt a meglehetősen szemét, félbevágott érzést nyújtó “finálé” miatt, másrészt a nem erő használó karakterek kissé érdekesen érezhették magukat, de mindeni járjon utána saját maga :)

-Az új Dashade Companion nem Khem Val helyettesítésére került a képbe, valószínűleg a sokak által kedvel ( vagy gyűlölt) morózus szörny ha nem is idén, de valamikor fel fog tűnni. ( Az ő helyzete amúgy is kissé skizofrén, aki ismeri az inkvizítor történetét, az tudhatja , hogy miért :D )


Stronghold változások:

-Most már az összes kuckónk aktív lehet egyszerre, valamint számos dekoráció mennyiségét megnövelték 999-re. ( ebbe beletartozik számos achievement is, keressük meg őket a legacy tabunkon és gyűjtsük be őket újra)


-Guild Flagshipeken is megnövelték az elhelyezhető dekorációk számát.További változások:

- Mostantól létrehozhatunk egy kedvenc listát a mountjaink és petjeink számára, amikből a “random summon” skill válogatni fog


-Már lehet szóköz a karakterek nevében


-A guildek max létszáma 1000-re nőtt és számos kényelmi funkciót is kaptak, hogy könnyebben menedzselhetőek legyenek.


-Dark Matter Catalysts mostantól  Smuggled Supplies Vendortól vehető ( Odessen)


Rakghoul event: Alderaanon egészen jövő kedd 14:00-ig fog tombolni kedvenc járványunk, itt az idő Dr. Lokin toborzására és achievementek, reputation pontok és tárgyak gyűjtésére. (és óvatosan a suicide bomberekkel, legyen nálunk ellenszer és/vagy relic :) ) (leírást az eventről az oldalsávra kattintva olvashattok)


PTS:

Az Eternal Championship már teljese egészében kipróbálható, a fejlesztők várják a visszajelzéseket (számos gamer oldal/blog készített már leírást, de míg nem élesedik, nem látom értelmét kirakni, valamint biztosra veszem, hogy a jelen állapothoz képest vagy lényegesen erősebbek v. gyengébbek lesznek az ellenfelek)


- Nagyon sok régi ( lvl 50/55) PvE/PvP szett került be egy legacy vendorhoz, meglátjuk, hogy a végleges változatban mennyi az annyi, de várhatóan lesz mire elverni a megszerzett kristályokat :)


Chapter XIII Profit and Plunder

-Az Early Acces során május harmadikán kapjuk meg, “normál” előfizetőknek két napot kell még rá várniuk


-Két igen komoly alvilági múlttal rendelkező companion tér vissza, akik célja nem más, mint meglovasítani az Eternal Empire féltve őrzött kincsét.


-Megkapjuk a mostani fejezet cliffhangerének a feloldását


-A májusi előfizető jutalom egy-egy customisation a hajódroidokhoz…..


-Valamint némi szépségtapasz a csempészeknek, hogy az Eternal Championship során megkaphatják Bowdaar-t, hogy ne érezzék annyira árván magukat :)


May the 4th

A nemzetközi Star Wars nap tiszteletére dupla XP-s hét lesz, kapunk egy újabb droid petet (és várhatóan még pár apróbb jutalmat)


Heti Cartel Market Akció:

Igazság szerint semmi extra, a karakter és guild  átnevezésen van némi diszkont

Napló:

« Protokolldroid 1-DO Naplózva: 2016. 04. 07. 20:56

Kommentáld plox! Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Thx!

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum