» Rakghoul járvány Corellián, commendation és set bonus változások. Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Rakghoul járvány Corellián, commendation és set bonus változások.

- Ahogy vártuk, a Rakghoul event újra eljött, most Corellián kezdett el tombolni.


- A fleeten kezdhetjük el, egy apró kis bejátszás után egyből Corellia felé vehetjük az irányt.


- Aki nem szeretne a rakghoul napi fertőzős quest áldozata lenni, az szerezzen be vakcinát bármelyik orvos droidtól, vagy használja a THORNE relicekeket.- A Catel Market is kapott egy pár jópofa Halloween ihlette itemet.  A Ghostly Magus Robe és Ethereal / Phantasmal Rakling minipet nagyon jópofán néz ki :)


-Változás várható a commendation rendszerben. Megszűnik a planetary és classic comm, helyette egységesen Basic lesz. ( nagy valószínűséggel szintezéshez is használható lesz, és talán basic geart is kivehetnek belőle a lvl 50/55 játékosok)


- Az Ultimate és Elite comm-ok megmaradnak, de amit 3.0 előtt szereztünk, azt a játék átváltja Basic commendationé  és kezdődhet a gyűjtögetés előröl.


-Változnak a Set Bonusok is, de jelenleg eléggé képlékeny a dolog PTS-en már több változás is történt.


-Annyi biztos, hogy 6 részes set bonusok lesznek és talán nem lesz külön PvE és PvP bonus.


-A PTS szerver már csak a zárt bétára meghívottaknak érhető el.

Napló:

fCon [tag] Naplózva: 2014-11-01 16:44

Helloka nyalóka. 20000 év után újra itt. Kérdés:(tudom nem itt kéne de yolo.) Szóval…ha jól értelmeztem ez a 12x-es class bonus úgy megdobja a szintezést hogy elég csak a class story questeket megcsinálni?nem kell grindelni meg semmi? :)

Arem [tag] Naplózva: 2014-11-03 12:37

Igen. Azonban a tárgyak nincsenek boolster-elve, így amennyiben nincsenek erős karik akik támogassanak, vagy nem szánsz egy ki időt a craftingra, akkor hamar meglepődsz, hogy mennyire is gyenge gear-ben vagy:) Eszméletlen sok tropa gear-es ember van WZ-ben és FP queue-ban.

oz [tag] Naplózva: 2014-11-03 14:17

Bár a tárgyak nincsenek bolsterelve, de 3-5 szinttel a küldetés felett leszel majdnem végig, így nem okoz gondot a class quest, de figyelni kell a végén, a ‘behúzom az egész térképet aztán aoe’ nem fog működni. Ilumon és makeben pedig a cuccokra is kapsz durva bolstert, ott meg szuper könnyűvé válik minden.
Se fp, se wz nem szükséges a max szint eléréséhez. Csak class küldetésekkel, úgy, hogy elrontottam egy bolygó sorrendet, és az egyik bolygó nagy része szürke quest volt (az 5 xp meg 12x boostal se lesz sok :) ) 51-es szinten fejeztem be Corellián a class questet, Ilumra át sem mentem, Makeben meg az első 3 mesa alatt meg lett az 55, szintén csak az alap story questekkel, mellék/napi küldetésekkel nem foglalkoztam.
Viszont 55-rő nem könnyű a továbblépés, mert tényleg 0 mind a saját, mind a comp gearje. De addig nem igen kell foglalkozni semmivel.

janiandroll [tag] Naplózva: 2014-11-03 19:59

Mióta ingyenesen le lehetett tölteni a Dragon Age-t,azóta nem játszottam játékkal. Most,ha nincs is túlságosan kedvem játszani,de gondoltam megcsinálom a weekly fp questet minden karival. Gondoltam ezt szombaton. S még most is töltöm a frissítést. (Kb. 8 órá!!!) Most jár 88%-n. Ez most mi?? Másnak is van hasonló problémája?

Sidius76 [tag] Naplózva: 2014-11-09 08:13

Sziasztok Lenne 1 kérdésem több mint1 éve előfizető vagyok,és a one time password-ot általába csak 20-30 kérésre küldi el,most reggell pl. el sem küldte,mit tehetnék ez ügyben?

Naplózva: 2014-11-09 14:45 [admin] Nephin

Milyen mailcím? Freemail és társai felejtős, váltsd le, ha az van.

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum