» Rakghoul Resurgence event guide Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Rakghoul Resurgence event guide

Újra kitört a rakghoul-járvány, ezúttal Tatooine a szerencsés bolygó. Mivel sok az új játékos, egy rövidke leírás következik, ami remélem, sokaknak fog segítséget nyújtani.- Az eventen való részvétel feltétele a minimum 20-as szint (de lehet, hogy ezt lejjebb vitték, egy próbát megér :) ).


- Kezdésként keressük fel a flottán, a külső gyűrűn elhelyezkedő hírterminált, ami egy rövid bejátszás után megadja a kezdőküldetést, ami elvisz az aktuális kitörés helyszínére (ez most Tatooine, de Alderaan és Corellia is érintett volt korábban).


- A kezdőküldetés után egyből fel is vehetjük az első napi küldetést, mely során pár szerencsétlenül járt civilt/katonát kell meggyógyítanunk.


- A többi küldetés (egy kivételével, de erről később) a rakghoul alagúthálózatban játszódik, ehhez egy közeli speeder visz el minket, így szerencsére  nem kell sokat bóklásznunk.


- Lent az alagútban felvehetjük a többi napi és heroic küldetéseket. A napi küldetések szólózhatóak, de jobban járunk, ha csapatban csináljuk a gyorsabb haladás érdekében.


- A heroic küldetéshez mindenképpen szükséges csapat. Arra viszont ügyeljünk, hogy a csapattagok nagyjából egy szinten legyenek, mivel az ellenfelek a csapat legmagasabb szintű játékosához skálázódnak fel! A legmagasabb és legalacsonyabb szint között ne legyen ötnél nagyobb a különbség (talán a healer lehet még egy-két szinttel alacsonyabb).


- Érdemes a klasszikus felállást követni, vagyis a csapatban legyen egy tank és egy healer, vagy legalább 2 olyan dps, aki képes normális offhealre.


- Ha esetleg healerek vagyunk és akad pár felesleges percünk, segítsünk be kívülről a nagyon szenvedő csapatoknak.


- A Kaon Under Siege flashpointban az event alatt fellelhető egy bonus boss, akitől nagy valószínűséggel lehet egy bonus petet beszerezni.


- Az event alatt alkalmunk lehet egy igen “érdekes” napi küldetésben is részt venni. Mind a rakghoul alagutakban, mind a felszínen csatázva a fertőzöttekkel/rakghoulokkal esélyünk van elkapni a kórt, amit azután tovább is adhatunk másoknak. A flottán, főleg a GTN környékén elég nagy számban láthatunk fertőzötteket. Ha kivárjuk, míg a fertőzés elér a harmadik stádiumba és nem használunk ellenszert, meghalunk, jobban mondva felrobbanunk és a környéken lévő egészségeseket is megfertőzhetjük. Ha sikerül 3 egyénnek átadni a kórt,  a napi küldetést sikerrel teljesítettük.


- Ez elég bizarrul hangzik, nem? Az is, de akkor miért miért csinálják annyian…  A válasz: achievement, jobban mondva egy rejtett achievement: fertőzz meg 1000 főt (remélem nincs több, mert rossz lenne belegondolni… :D ).


- A fertőzést elkerülhetjük, ha ellenszert használunk, amit bármelyik orvosi droidtól beszerezhetünk, illetve lehetőségünk van még T.H.O.R.N.E. reliceket is használni.


- Erről a relicről pár szót. Akkor használhatjuk, ha Newcomer státuszban vagyunk a T.H.O.R.N.E. vállalatnál.


- A védelem mellett Endurance és Presence értékünket is növeli, nem kell hozzá sem light, sem dark elköteleződés. Ezen tulajdonságai, illetve az, hogy legacyn belül szabadon elküldhetjük karaktereink között, ideális szintező relické teszi. Természetesen egyszerre kettő azonos szintűt is használhatunk.


- 3 féle van: 25-ös, 35-ös és 45-ös szintű, viszont lila tárgy, vagyis vagy előfizetőnek kell lennünk, vagy artifact unlockkal kell rendelkeznünk, hogy használni tudjuk.


- Ha elértük az Outsider reputációt, THORN Priority Authorization segítségével hozzáférhetünk az event operationjéhez: The Rakghoul Nightmare/Heart of Infection.


- Ennek van SM és HM módja is. Aki nem előfizető, annak weekly operaton pass szükséges hozzá.


Egypár hasznos tipp a végére:


- Lehetőleg PvP flag nélkül menjünk le az alagútba, elég sok gankerrel és PvP achievement-huszárral lehet ilyenkor összefutni.


- Legegyszerűbben a GSF tutorial segítségével tudunk megszabadulni a flagtől (alapesetben “H” billentyű és a “?” ikont válasszuk).


- Ha healelünk egy flaggelt játékost, mi is megkapjuk a PvP flaget, de ha egy PvP flaggelt játékos gyógyít, ő nem tudja átadni a flaget (de szép magyar mondat :D ).


- Használjuk a quicktravelt, sok időt tudunk spórolni így.


- Igaz, hogy a heti repulimitet hamar el lehet érni, de a megszerzett repuitemeket nem csak az event alatt használhatjuk fel.


- Legyen nálunk több vakcina, ha esetleg a csapatban valakinek nem lenne. Eléggé rombolja a hatékonyságot és túlélési esélyeket, ha valaki folyton hapcizik. :D


Dulfy és a TORcommunity leírása az eventről angol nyelven, benne minden achievementtel, itemmel, legacy titulusokkal stb.

Napló:

[...] A fenti event “folytatása”. Ismént a rakghoul járvánnyal kell megküzdenünk (ha már magad mögött hagytad Tarist és Kaon under Siege/ Lost Island flashpoint duot, akkor nagyjából sejtheted a kilátásokat ) 3 bolygó lehet érintett (Aldderaan , Tatooine  , Corellia) , de egy event alkalmával csak egy. Sok napi küldetés, companion skinek, reputation,fegyverek, stb vár a kalandozni vágyókra. Magyar nyelvű leírás (link) [...]

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum