» Rebootféle, part 2 Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Rebootféle, part 2

Ahogy Nephin korábban megírta, már ketten igyekszünk egyengetni a hazai oldalt. Magamra sok szót nem szeretnék pazarolni. Nem vagyok hardcore játékos, amit mi sem bizonyít jobban, hogy 2 évnyi játék után is bőven akad felfedeznivaló számomra. :)

 

Új játékosoknak hasznos lehet az aktualizált GY.I.K., ha valami kérdés, probléma merülne fel, ott hamar választ fogtok kapni, ha mégsem, tegyétek fel a kérdést kommentben! :)

 

Igyekszem majd a játékkal kapcsolatos híreket nagyjából naprakészen tálalni a hazai játékosok felé.

 

Akkor vágjunk is bele, Galactic Strongholds:Nagyon röviden: összesen 4 stronghold áll a rendelkezésünkre egyelőre. Ezek pedig:  Nar Shaddaa,  Tatooine, Coruscant/Dromund Kaas (a pontos lista, unlock árakkal és egyéb kiegészítőkkel itt érhető el).


Előfizetők az early access keretén belül már augusztus 19-től hozzáférhetnek és megkapják a nar shaddaa-i Sky Palace Strongholdot (250.000 credit értékű), emellett  megkapják a “Galactic Stronghold” stronghold labelt és a “The Illustrious” címet is.


Preferred játékosok szeptember 16-tól férhetnek hozzá, nekik is jár mindkét cím, de nem kapják meg a nar shaddaa-i strongholdot.


A F2P hozzáférés pedig október 14-től kezdődik, nekik a „The Illustrious” cím jár még mellé.


Pár szót a korábban meghirdetett előfizetői jutalmakról.


Akik május 11-én előfizetők voltak, megkapják a Nar Shaddaan lévő strongholdot (függetlenül attól, hogy jelenleg előfizetők-e vagy sem) 5 szobával (4 millió credit értékben), egy új exkluzív Subteroth minipetet,  a “The Intrepid” címet a The Illustrious” és  “Galactic Stronghold” mellé. Aki pedig július 15-én előfizető volt, az a nar shaddaa-i ház mellé kap 3 szobát (1,5 millió  credit értékben).

 

Guildhajók: a 2.9-es patch élesítése során minden guildnek lesz lehetősége guildhajót venni és ún. planetary conquesteken részt venni. Csak olyan bolygókat lehet megtámadni, ahol a két oldal nincs elszeparálva egymástól, mivel az ún. „Conquest Commander”-ek az ellenséges frakció bázisain találhatóak, és értelemszerűen PvP flaget kapsz, ha belépsz a bázisra. A következő bolygók érintettek: Tatooine, Alderaan, Quesh, Hoth, Belsavis, Voss, Corelia, Ilum.

 

Forged Alliances: az új story arc második része a „Depths of Manaan” flashpoint képében érkezik majd. A korábbi flashpointokhoz (“Assault on Tython” és “Korriban Incursion”) hasonlóan 55-ös karakter szükséges.

 


És egy kis vegyes a végére: nyáron volt gree és rakghoul event (Tatooine), így  újbóli visszatértükre belátható időn belül nem kell számítani. Az  augusztusi Bounty Contract Week viszont éppen tart augusztus 12. és 20. között, szóval aki szeretne pár henchman vagy kingpin killel gazdagodni, csak hajrá.


Dulfy összeszedte a napi ismételhető küldetéseket egy csinos kis táblázat formájában (igaz, a Vosson lévő 4 heroic és heti küldetés nincs benne).


Véglegesítésre került a 2.10-es patch tartalma is, ha minden igaz, szeptember közepén (talán 9-én) érkezik majd, vagyis alig pár héttel a 2.9 után.

Napló:

oz [tag] Naplózva: 2014-08-15 20:38

Sok sikert és kitartást az új szerkesztőnek.
Bejelenthetnének valami nagyobb PVE kiegészítőt, a stronghold nem fog sokáig kitartani magában.

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2014-08-15 21:01

Köszönöm ! :)
Pletyka szinten van/volt róla szó, hogy lesz a Hutt cartelhez hasonló kiegészítő még idén, de a részletek nagyon homályosak (olyannyira hogy konkrétum még nincs is, talán annyi, hogy ha minden igaz a Forged Alliances harmadik, befejező része talán nem is kerül ki PTS-re, lehet az új kiegészítő ennek a folytatása lesz)

Ferenc Fizl
nicker [tag] Naplózva: 2014-08-15 22:01

(Látom megérte a sok dulfy-s utalással vesződni)

Az EA erőszakoskodik a torral, már közölték, hogy egy naptári éven belül jön az új kieg, (eleve hülyék lennének a star wars film idején valamit nem robbantani, ekkora ziccert nem hagy ki az ea). Az már fix, hogy nagy kieg lesz, (legalább akkora mint anno a huttcartel).

Ja és keddig mindenki nyomuljon a kaszinókban, addig még lehet :)

Naplózva: 2014-08-15 22:52 [admin] Nephin

Eddig is volt Dulfy-linkelés, kb. mióta csinálja az oldalt, nehezen lehetne megkerülni a profi csapatát. :)

Ferenc Fizl
nicker [tag] Naplózva: 2014-08-16 03:03

Jah, jut eszembe. A cantina pendriveon voltak a rakataprime-os képek.. szerintem az eddigi legszebb látványvilággal:

http://www.swtorstrategies.com/wp-content/uploads/2014/08/swtor_rakataprime_screen_08.png

http://www.swtorstrategies.com/wp-content/uploads/2014/08/swtor_rakataprime_screen_02.png

Egyszerűen gyönyörű

Fassbender [tag] Naplózva: 2014-08-16 10:20

Először is gratula amiért ismét új tartalommal fog bővülni az oldal, köszönet érte korábi munkájáért Nephin-nek és az új melóért Gudott-nak.
Már nagyon vártam a Strongholdos hírt. Sajnos lecsúsztam róla és már csak preferred-ként fogom tudni kihasználni. No mindegy, az építkezős lakberendezős téma amúgy sem a kedvencem az effajta játékokban. Viszont az új kieg roppantul érdekel minket. Az egész klánnal áttelepültünk a Red Eclips-re :D
Mindenkinek továbi jó játékot!

R-Obi-1 [tag] Naplózva: 2014-08-16 11:07

Én is szeretném köszönetemet kifejezni, hogy megint van végre magyar fórum ahol lehet érdeklődni és informálódni (játékon kívül) az SWTOR világáról.

Íme az első ilyen (esetlegesen butának tűnő) kérdésem:
- Amikor megveszem mondjuk a Tatooine-on lévő lakást, akkor azt ott (a Tatooine-on) el fogom tudni érni az összes karakteremmel? Bármelyikkel be fogok tudni oda menni, amelyik az adott bolygóra léphet?

Köszönöm az összes erre vonatkozó választ és hozzászólást előre is. :-)

Az erő legyen veletek és további jó játékot mindenkinek!

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2014-08-16 11:42

A Strongholdok legacy wide-osak, vagyis az adott szerveren lévő összes karakterrel hozzájuk tudsz majd férni, elég egyszer megvenni.

oz [tag] Naplózva: 2014-08-16 19:32

A stonghold eléréséhez annyit tennék hozzá, hogy az ellenkező frakciójú karaktereid is bemehetnek a másik frakció területén lévő strongholdba, némi pénz fejében (csempészési díj :) ). A smuggler/agent karakterek díjtalanul megtehetik ugyanezt. Tehát a birodalmi karaktereid mehetnek a coruscanti, míg a republikos karaktereid a dromund kaasi lakodba. A tatooniei és a nar shaddai lak közös területen van, ott szabadon beléphetnek a karaktereid.

Vrungel [tag] Naplózva: 2014-08-22 12:18

Örülök, hogy néhány hónapnyi szünet után tovább folytatódik az oldal szerkesztése, üdv az új szerkesztőnek, sok sikert és kitartást, továbbá (nem utolsó sorban) rengeteg közzétenni való érdemi tartalmat SWTOR témában. :)

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum