» Relics of the Gree event guide Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Relics of the Gree event guide

Jövő hét keddtől (május 12.) egy héten át újra Relics of the Gree event Ilumon. Mivel kezdő játékosok nagy valószínűséggel nem hallottak részletesebben erről az eventről, így egy kicsit részletesebben kitárgyaljuk.- Minimum 50-es szint a feltétele az eventen való részvételnek. A flottán egy mini híradóbejátszás után kapunk egy küldetést, hogy látogassunk el Ilumra (használjuk az ún. priority terminalt, ez a flottán hajónk hangárja előtt található és egy klikkel számos napi zóna mellett közvetlenül Ilumra is eljuthatunk, kihagyva az űrállomások közötti utazást, ezzel némi időt spórolhatunk).


- Amint megérkeztünk, a speeder (taxi) segítségével menjünk Ilum nyugati részére, itt egy rövid bevezető után különböző napi, ill. heti küldetések érhetők el.


- Mivel a területen 60-as szintű ellenfelek találhatóak, működik egy ún. “felskálázó” rendszer (bolster), ami a mi statjainkat 60-as szintre emeli, de társunk marad eredeti szintjén (bár ez lehet, hogy változik most). Így akinek a maximális szintje 50-es (f2p), az egy healer companionnal jár a legjobban, de erősen ajánlott csapatot keresni, sokkal egyszerűbb és gyorsabb a küldetések teljesítése. 55-ös játékosoknak, akik nem rendelkeznek a SoR kiegészítővel, szintén healer companion az ajánlott kísérő, esetleg megpróbálhatnak egy tankkal is (nyilván Treek az ideális jelölt).  56-os és 60-as szint között gyakorlatilag bármely felállás működőképes lehet, csak arra figyeljünk, hogy a felszerelés ne legyen nagyon elavult.


- A 3 napi küldetés egyedül is teljesíthető kis szerencsével, a heroic, ill. PvP küldetésekhez viszont ajánlott csoportot keresni, de az event alkalmával ez nem fog gondot okozni.


- Amint elértünk a “Newcomer” rangot a Gree enklávénál (ami 7500 reputationt igényel), újabb küldetések nyílnak meg előttünk. Amint a szükséges reputáció megvan, vegyük meg a Gray Secant authorizationt a mission terminal melletti vendortól, aminek segítségével végre felléphetünk a Gree kutatóhajóra.- Az Advanced Analysis/Advanced Testing küldetés végén található Core Defense Unitot csak a Blue Torus-szal tudjuk megsebezni, mással felesleges is próbálkoznunk, illetve már a csata elején kivonja társunkat a forgalomból, így medpack és a defenzív képességek legyenek kéznél.


- A másik két küldetés egy operation (Xenoanalyst II SM/HM és talán már NiM is?) heti lockouttal és egy felfedező jellegű (meg kell látogatnunk az adott bolygókon lévő Gree droidokat, majd visszatérnünk a Gray Secantra, ez karakterenként csak egyszer érhető el).


- Ezen kívül található még két, csak az event alkalmával elérhető world boss. Mindkettőhöz általában a general chaten keresnek játékosokat, ha kedvetek van, próbáljátok ki. Extra reputationt, felszerelést, illetve achievementeket szerezhetünk (az első és tizedik kill után).


- Számos hasznos/jópofa item érhető el a legacy rendszer segítségével: különböző armor settek (lásd kép), máshonnan be nem szerezhető legacy offhandek (generator/focus/shield generator) stb.


- Részletes leírást az eventről angol nyelven Dulfy oldalán találtok, benne a küldetések leírásával, legacy szintekkel stb. (link)


- Itt pedig megtekinthetjük a Gree eventhez készült régebbi trailert, a dátum ne tévesszen meg senkit. :)

- Ha már úgyis Ilumon vagyunk, használjuk ki az alkalmat és teljesítsük a Battle of Ilum, illetve a The False Emperor flashpointokot, valamint a Dreadseed küldetéslánc utolsó, heroic4-es küldetését.


- Hamarosan elérhető lesz  a 12szeres class xp bonust kikapcsoló White Acute Module a kezdőbolygókon is, természetesen továbbra is ingyen (várhatóan a 3.2.1-es update-tel érkezik).


- A Public Test Server egyelőre bezárta kapuit, a  következő PTS verzió a 3.3-as lesz.


- Egy több szervert érintő credit spammer csoportot sikerült eliminálni, több száz érintett accountot bannoltak és közel 9 milliárd creditet vontak ki a forgalomból. (link)


- Az utóbbi időben több európai szerveren voltak fennakadások, ezek nagy része már javítva lett, illetve akiknek korábban gondja volt a weboldalon történő vásárlással, referal linkkel, cantina kódokkal, az próbálja meg ismét, ugyanis ezeken a rendszereken is javítottak (majd meglátjuk, milyenek a tapasztalatok).

Napló:

[...] -Emlékeztetőül itt az eventről egy rövid leírás (link) [...]

[...] Az eventhez ezen a linken találtok segítséget, magyar nyelven. (link) [...]

[...] A gree fajjal néha össze tudunk futni a játék során, de talán a legnagyobb hatással erre az eventre vannak. Egy ősi gree hajó, a Grey Secant Ilum felé veszi az irányt és megkezdődik a verseny a Köztársaság és a Birodalom között, hogy elnyerjék a gree-k szimpátiáját. Leírás az eventről magyarul. (link) [...]

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum