» Rövid januári emlékeztető. Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Rövid januári emlékeztető.

Először is B.U.É.K. mindenkinek! A 2016-os évet egy röpke emlékeztetővel nyitjuk. Okulva a tavalyiakból, most még jobban szeretném kiemelni, hogy  hamarosan pár event lejár és nem fognak visszatérni következő karácsonyig!


 

 

-Január ötödikéig tart a Life Day és az évfordulós event is! Szóval aki szeretné beszerezni az eventekhez kapcsolódó tárgyakat, akciós strongholdot, dekorációt stb az le ne késse a határidőt! Mindkét eentről irtunk már, olvassatok vissza egy kicsit! :)

 

-Aki szeretné maga mellé HK-55-öt állandó társnak, azoknak fontos infó, hogy január 11.-én előfizetői státuszban kell lenni.

 

-A szokásos ünnepi Steam akció is lassan a végéhez ér, január negyedikéig még beszerezhetjük az alábbi akciós Star Wars gyűjteményt. (link)

 

-Nyilván sokunknak megvan a teljes Dark Force/Jedi Knigt sorozat, valamint a KOTOR mindkét része(bár a másodikhoz kb fél éve jött egy igen komoly ráncfelvarrás)

 

-Ellenben a megjelenésükkor még igen erős gépet követelő Force Unleashed mindkét része kellemes kikpacsolodást nyújthat a hack&slash kedvelőinek. Az első rész emellé elég jó történettel is rendelkezik

 

- Az Empire At War egy kellemes stratégia játék, akinek kimarad, az most pótolhatja.

 

-Aki csalódott az idei Battlefrontban az tehet egy próbát a Republic Commando-val és a “régi” Battlefront második részével. Sajnos ha jól látom, az eredeti Battlefront nincs benne a kínálatban.

 

-Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes : A sajnálatos módon megszüntetett The Clone Wars animációs sorozat alapján készült, leginkább a Lego játékok szellemiségét megcélzó ügyességi játékot főleg kicsiknek és a Clone Wars kedvelőinek tudom ajánlani. A fapados grafikát ellensúlyozza a kontrollel támogatás, és az eredeti szinkronhangok a sorozatból.

 

-A packban szereplő játékokat nem kell feltétlenül együtt megvennünk, egyedi vásárlásnál is igen jelentős kedvezményt kapunk.

Napló:

« Protokolldroid 1-DO Naplózva: 2016. 01. 01. 13:37

Kommentáld plox! Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Thx!

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum