» Scum and Villainy nightmare mód Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Scum and Villainy nightmare mód

A mai karbantartás után már telepíthetjük a 2.2.2-es updatet, amivel megkaptuk a SaV legnehezebb verzióját is… Sok sikert mindenkinek! :)


A patch ezenkívül tartalmaz még:

Napló:

ayla [tag] Naplózva: 2013-07-11 07:38

megint egy rakas attexturazott modell, aminek igy a festegetes korszakaban szinte nulla ertelme van. mondjuk a belefektetett melo is ennyi veluk.
viszont az uj fegyverek es a mira’s armor set legalabb jol nez ki. mondjuk az utobbi valszeg nem lesz festheto, igy azert kevesbe tudok neki orulni. hihetetlen, hogy masfel ev utan kerult csak be egy normalisabb kinezetu, kifejezetten noi medum armor. most mar csak valami szoknyaszeruseg kellenne melle. mint a the last handmaiden also, csak harisnya nelkuli, csupasz labas verzio. melle johetne egybol a marketes labszortelenito keszlet is :)

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-07-12 13:45

Jó lenne már az a pvp igazítás is lassan. Rep oldalon valami hihetetlen hátrányban érzem magam wz-ken. Most is olyan alázós vereségben volt részem, hogy már csak röhögni tudtam rajta. Nem vagyok egy hc játékos, de azért az már komoly, hogy annyira béna lámákkal kerültem össze, hogy a csapat legjobbjának kiáltott ki a game (kiosztottam guardiannal kb 4db guard buborékot, meg párszor elnyomtam a tauntokat). Ráadásul Impek úgy képesek voltak szétszedni minket, hogy két-három embert állítottak csak az ágyúkhoz.

Fassbender [tag] Naplózva: 2013-07-12 21:15

Wachi: wz-ken miért is tauntolsz??:DDDD LOL Szerinted ki fog csak azért odamenni hozzád?
Sajnos rep oldalon elég gáz néha a helyzet, de láttam már hasonlót impeknél is, csak ott jóval kevesebbszer! Mindenesetre sniper-al gond nélkül bekaszálok min 10 medalt, gunslingerrel kicsit többet erőlködve de ott is megvan ugyanaz. Ami egészen hihetetlen: ma sikerült 3 meccsből megcsinálni a két napi küldit 55-ös commandoval!!!! Bár egyszer nagyon megaláztak minket…dehát ha nincs csapatmunka akkor konec filme.

Ádám Dér
oldadam [tag] Naplózva: 2013-07-12 21:34

Sziasztok! Tudnátok nekem tanácsot adni? A probléma az lenne, hogy mikor elindítom a játékot, megakad a töltőképernyőnél és hogyha hagyom is egy órát pörögni a kis kék valamit, akkor sem lép be. Ma regel pedig még jó volt a játék. Szerintetek mi a probléma?

Blem [tag] Naplózva: 2013-07-12 23:31

f-assbender: a taunt csokkenti a sebzest es tankkent meg wz-ben is az a dolgod. nagyon hatekony taktika – minden tanknak kene hasznalnia

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-07-13 10:21

Blem: köszi, hogy megelőztél a válasszal :D
Fassbender: a taunt wz-n arra szolgál, hogy a körülöttem levő csapattársak által elszenvedett sebzést csökkentem, ezzel is növelve a protection pontjaimat.

Blem [tag] Naplózva: 2013-07-13 11:51

wz-ben a jo tank ugyanugy meg lesz jelolve az ellen altal mint a healerek :D

Fassbender [tag] Naplózva: 2013-07-13 13:44

Basszus, ránéztem és tényleg van értelme a taunt-nak pvp-ben! 30% sebzés csökkentés, az pedig sok:D Sry de én azt hittem ez csak pve-ben használható bossfight-oknál…no mindegy, azért kösz a kiigazítást:D

Blem: a nevem Fassbender és nem a kötőjeles változata! Ha ismerős a Michael Fassbender név akkor tudod kiről van szó…én sem szoktam figurázni más nevét, szóval remélem nem volt szándékos….

Blem [tag] Naplózva: 2013-07-13 23:13

Fassbender: bocsi, de kotojelet lattam ott, nem szandekos volt – azota visszaallitottam a szoveg meretet es mar toredezettseg nelkul irja. nem szandekos volt.

Snag [tag] Naplózva: 2013-07-16 01:06

Fassbender: ajjaj, vannak bajok. :D

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum