» Security Key mindenkinek, togruta információmorzsák Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Security Key mindenkinek, togruta információmorzsák

Így június végére is maradt pár fontosabb olyan hír, amit egyesek már régóta várnak. Lássuk a részleteket.Ahogy már korábban megírtuk, az SWTOR támogatja a Google Authenticatort és így szinte minden platformra elérhető a security key. Ezt eddig is tudtuk, a csavar viszont most jön. Nem kell előfizetőnek lenni, hogy ilyen alkalmazást használjunk.


Csak rövid emlékeztetőnek, hogy miért is érdemes használni:


Az új PTS builddel felkerült pár információ a togruta fajról, amit lelkes adatbányászoknak hála közzé is tudunk tenni:Nem valószínű, hogy nyilvános tesztre bocsátanák a togrutákat. A belső, zárt tesztek egy ideje már tartanak (ha jól rémlik, a catharoknál is így volt). Minden eddig megjelent információ csak tájékoztató jellegű. Igyekeznek, hogy a 3.3-as update-be bekerüljenek, de nincs garancia rá. Egy dolgot tehetünk, várunk türelemmel.

Napló:

kaputelephant [tag] Naplózva: 2015-06-28 16:40

Nagyon jó! Mostmár minden platformon elérhető a sec key és mindenkinek! Már csak egy nyílt database kéne és tökéletes lenne itt kérem szépen minden!

abydos [tag] Naplózva: 2015-06-28 20:56

Hali,
Ez a 100 CC nagoyn jól hangzik, de mi történik ha újrapakolom a telefonom (nálam sűrűn előfordul). Egyik ismerősöm például azóta nem fér hozzá az accjához (mondjuk lusta is elintézni), hogy egyszer romot váltott.
Köszi!

kaputelephant [tag] Naplózva: 2015-06-28 21:03

abydos, ennek két féle módja van:
1: Megpróbálsz bejelentkezni, ami sikertelen. Ilyenkor kéri a sec key. Ott lesz olyan hogy lost sec key és küld egy one-time password-t. Azt bírod és leveszed az accról a sec key-t.
2: Amikor beállítod, a sorszám, amit generál a renszer az swtor.com-on azt megjegyzed/kimásolod/elmented. Utána ha a gépen/telefonon újrarakod a a winauth/authenticator appokat akkor csak be kell másolnod a már korábban neked generált kódot.

kaputelephant [tag] Naplózva: 2015-06-28 21:05

ui: a másodiknál -> a 16 szám és betűjegyes kódra gondoltam, ami alapján generálja majd a kódot a rendzser.

abydos [tag] Naplózva: 2015-06-28 21:12

Köszönöm! :)

Kvazaar [tag] Naplózva: 2015-06-29 08:11

Szia!

Serial number-t honnan tudom előkeríteni?

kaputelephant [tag] Naplózva: 2015-06-29 08:40

Amikor beállítod, akkor írja ki. Ha nem jegyezted le, akkor sehogy. Ilyenkor újat tudsz kérni, de előtte el kell távolítani a korábbit az accról.

Fassbender [tag] Naplózva: 2015-07-01 10:38

No de mi van iOS-en a már meglévő authenticatorommal?! (SWTOR SK) Azt is le kell cserélnem mert a régi megszűnik vagy maradhat? Mondjuk ezután nem jár 100CC ingyé’ :D

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-07-01 17:29

A meglévő alkalmazáshoz nem kell nyúlni, nekem is a régi van még android alatt és megjön rendesen a havi bonus 100cc és belépéssel sincs gond.
Aki újonnan tette fel az is megkapta a 100CC havonta, szóval az nem változott, de mostantól tényleg szinte bármilyen platformon elérhető a sec. key.

Balcs17 [tag] Naplózva: 2015-07-03 11:39

Valaki elmagyarázná nekem az elejétől az egészet, hogy mi és hogy kell csinálni ? Már kaptam ezt a one-time password-öt be is másoltam utána nem világos hogy mi is kéne tennem hogy meglegyen ez a havi 100 cc.Mik azok a winauth/authenticator appok? Elnézést az értetlenségért de nekem nem világos, már jó ideje játszok a játékkal, de erről még nem hallottam. Választ előre is köszönöm.

Balcs17 [tag] Naplózva: 2015-07-03 12:17

Időközben sikerült megcsinálnom ezt írta ki: Your Security Key has been associated with your account. gondolom sikerült vagy ezt kellett kiírnia igaz?

luise [tag] Naplózva: 2015-07-28 07:18

és mégis hogy sikerült, mert nekem valahogy nem akar összejönni…

Balcs17 [tag] Naplózva: 2015-07-28 10:47

Hol akadtál el? Fentebb már le vannak írva a lépései.

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum