» SWTOR horoszkóp Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

SWTOR horoszkóp

Kedves klántársam, ayla nyilván sokat olvas kacsamagazinokat és blikkeket (hehe, mit fogok ezért kapni… :D ), mert olthatatlan vágyat érzett arra, hogy horoszkópot kreáljon nektek húsvétra. :PKos március 21. – április 20.


Ingerült, sértődékeny hangulatban van, ne tankoljon HM-nél erősebb bosst. Ne szorongjon olyan dolgok miatt, amelyeket úgysem tud megváltoztatni. Az, hogy companionja furcsán viselkedik és titokzatos, még nem jelenti azt, hogy a craft missionokat is bebukná, vagy másik játékoshoz akar átlépni. Bízzon jobban a segítőiben és vegyen nekik valami szép ajándékot a GTN-en.


Bika április 21. – május 20.


Sok a dolga, de HPS-e jó, így semmi nem állhatja útját annak, hogy a boss hamar lemenjen. Mindig legyen önnél egy plusz stim- és HP-pack! A stackelődő debuffok most különösen veszélyesek önre. WZ-n, random HM-ben ne viselkedjen úgy, hogy azt később megbánja.


Ikrek május 21. – június 21.


Tanácsot ne kérjen attól, aki DPS-ben ön alatt van. Egy izgalmas, új quest kalandos útra viszi. Használja ki az GTN-t és kitűnő üzleti érzékét, de most számítania kell egy-két irigykedőre is. WZ-n a havas oldal biztonságára ügyeljen sokkal jobban, mert hívatlan látogatók tehetik tiszteletüket.


Rák június 22. – július 22.


Egy új bosstaktika beárnyékolhatja napját. Vigyázzon magára és azokra, akik healjétől függenek. Lesznek kiadásai, amelyek a lehető legrosszabbkor jönnek. Ajánlatot kap egy másik guildtől, amelyen érdemes elgondolkodnia. Ma találkozhat egy volt guildtársával. Érzelmei fellángolnak.


Oroszlán július 23. – augusztus 23.


Nem kell visszafognia magát, ha Xeno-zik, hisz a csillagok állása kedvez a DPS-ének. Féltékenység keríti hatalmába, pedig ez eddig nem volt jellemző Önre. Komoly erőfeszítésébe fog telni, hogy bossharc közben ne járjon máson az agya. Jó irányú változás a láthatáron, bár nem lesz teljesen nyugodt ez az időszak sem.


Szűz augusztus 24. – szeptember 23.


Okosan ossza be az energy-jét! Ehhez azonban jobban kell ismernie a bosstaktikát. Companionjait se hanyagolja el. Szüksége van egy kevés jótékony szólózásra, hogy tisztába jöjjön önmagával, DPS-ciklusával. A guildes vagy ranked WZ-csapatbeli kapcsolatai válságos helyzet előtt állnak.


Mérleg szeptember 24. – október 23.


Sajnos az Oroszlán jelében járó Hold rossz hatással lesz ma önre. Mintha attól félne, ha kiderül, hogy force-sza véges, akkor elveszíti presztízsét. Elérkezett az ideje, hogy komolyabban vegye egy alt felhúzását. Hosszú távú anyagi sikert jeleznek a bolygók. Ne feledkezzen meg ismerőseiről, akiknek illik guild chaten gratulálnia.


Skorpió október 24. – november 22.


Teljében lesz a rage-nek, de ne felejtsen el javíttatni! Ez a nap több konfliktushelyzetet hoz. Mindet el tudja kerülni, ha passzolja a lootot. Könnyen kilábalhat a gondokból, ha guildtársára is hallgat. Sok Önhöz közel álló embernek siet a segítségére és ez egyáltalán nem esik nehezére.


Nyilas november 23. – december 21.


Oltalmazza csapattagjait a bossok cleave-jétől! Mindent bevethet ezen a héten, hogy a loot csak az Öné legyen. Ha a héten healelni fog mindenkit, Ön lesz a kedvenc. Nézze át raktáros karaktereit és árusítson ki minden fölöslegeset a GTN-ben! A csillagállás remek lehetőségeket jelez.


Bak december 22. – január 20.


Raid közben feszültségek adódhatnak, de igyekezzen intelligensen viselkedni. Ha ismeretlenek kreditet ajánlanak, ne hallgasson rájuk! A héten úgy viselkedik, mintha jégkockából lenne és ezzel még távolabb kerül companionjaitól. A szerelemben és a rollban is egyaránt szerencsés, használja ki ezt a jó időszakot.


Vízöntő január 21. – február 20.


A guildje és a healerek is mind Ön mellett állnak. A HP-ja miatt aggódik, de vannak dolgok, amikből ki kell mozogni és ha lehet, akkor minél előbb. Ha feszültnek és nyugtalannak érzi magát, keresse meg ennek valódi okát. Dilemmába kerülhet, mégpedig egy Önnek különösen kedves loot miatt. Szerelem terén a meglévő mellett kezd egy új alakulni.


Halak február 21. – március 20.


Itt az ideje a dolgok tisztázásának. Szuperérzékeny már a hét elején, pedig hol van még a telihold? Guildbeli csetepatékra számíthat. Még az is megtörténhet, hogy a progress miatt guildet változtat. Alkalmi vételre is lehetősége nyílik a trade chaten vagy a GTN-en, ne hagyja ki!

Napló:

Coiresta [tag] Naplózva: 2013-03-30 18:51

Skorpió! :)
Köszi Ayla a horoszkópért!

Laura Keller
Laurya [tag] Naplózva: 2013-03-30 23:31

Grat,Ayla.Nagyszerű lett. :D

Borg [tag] Naplózva: 2013-03-31 07:15

Tetszett.

“Érzelmei fellángolnak.” Na ez kemény. Jertek lányok lángolni. :D

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum