» Szupertitkos űrtervek Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Szupertitkos űrtervek

Félelmet nem ismerő, hősies ügynökeink bejutottak a BioWare főhadiszállására és életük kockáztatásával megszerezték az alábbi felvételt… errrkhhmm, vagyis olvasnak Dulfyt, na. :P A lényeg az, hogy itt ez a videó a tegnap esti Seattle Cantina Tourról (úgy látszik, ezek az események lesznek a rendszeres “kiszivárogtatások” helyszínei, ez már nem az első eset).


Ami látszik:Mi a véleményetek? :)

Napló:

KoWa [tag] Naplózva: 2013-09-01 19:24

Uhh fuuuu ez nagyon odabasz de tényleg már alig várom… kell kell kell…. bakker…

Remélem érthető voltam…

Naplózva: 2013-09-01 20:03 [admin] Nephin

Akkor nézd meg jobban.

Coiresta [tag] Naplózva: 2013-09-01 21:09

Lesz új bolygó a Kuat, valószínűleg PvP besorolásban, remélhetőleg a felszínre is le lehet majd szállni. Lesz űrharc, PvP, space warzone-ok gondolom. Én kíváncsian várom.

Stryker [tag] Naplózva: 2013-09-02 17:57

remélem az állóvizet felkavarják,
Inkább próbálnák meg egy kicsit élőbbé tenni a játékot, ne ennyire statikussá

Arem [tag] Naplózva: 2013-09-03 10:36

Jól hangzik ez, de be kell vallanom ebből a teaser-ből én nekem egyáltalán nem esett le, hogy ez space-PvP-re utal.

Fassbender [tag] Naplózva: 2013-09-03 16:18

@Stryker: áruld már el légyszíves mit értesz a játék élőbbé tételén? Ha több eventet, akkor oké. De azt ne mond hogy kevesen játszanak, mert minden bolygón van bőven elegendő ember a jó játékhoz…

Coiresta [tag] Naplózva: 2013-09-03 19:35

@Fassbender: szép dolog amiért így kiállsz a játékért, persze én sem húzom le, de azért az túlzás, hogy bőven elegen vannak minden bolygón. Én az elmúlt pár napban datacron kereső körutazást tettem, Balmorra, Tatooine, Belsavis, Corellia, csak pár példa. És biza elég kevesen voltak, volt ahol összesen 25-en nyomultunk és két karakterrel találkoztam, mindkettő ellenséges frakció. Tehát magasabb szinten véleményem szerint egyre kevesebb a népesség.

Stryker [tag] Naplózva: 2013-09-04 08:02

Nem a játékosszámra gondoltam, hanem magára a környezetre. Legyen benne élet az npc-k mászkáljanak mint egy városba, ha rombolás pusztítás után van akkor mentés munkálatai follyanak, ha támadás akkor az.
Bár ha így felhoztad akkor tegnap tegnapelőtt Voss: 10-20 fő este 8-tól, corellia ~15.
Tegnap fél órát vártam, hogy behívjon healerrel FP-be.

Naplózva: 2013-09-04 08:05 [admin] Nephin

Egy térkép volt megnyitva vagy több? :P

Arem [tag] Naplózva: 2013-09-04 08:18

Múlt hét szombat reggel 7-en voltak a fleet-en. Ez még a korai órákban is kevésnek tűnik. Mostanság tényleg lejebb esett a légyszám. Személy szerint én pont mostanság játszom többet vele, mert a czerka are-t kedvelem.

Ami szerintem őrületes hiba volt, hogy az endgame FP-k számát lecsökkentették 3-ra a 2.0-val és most a 2.3-ra mászott vissza 5-re. Szivem szakad Malgus után. Az új OPS-ok jók, de hosszúak. Ennek az a hátránya, hogyha magyarázni kell akár egy embernek is, akkor írtó hosszúvá vállnak. Kár, hogy kivették a random EV és Karraga lehetőségét 55-n. Jó lenne csak úgy időnként beugrani egy olyanra.

Kit az Kit [tag] Naplózva: 2013-09-04 12:45

Na haj 4 óràs maintance dullfynàl nèzd meg az új napot Oricront cs déli ahhoz kèpest vagy youtube kedves Arem Amúgy pvp a kiràly szerintem rengeteg a kis guild de majd be írom a miènket is jò sz oldal règòta figyelek titeket grat like

Kit az Kit [tag] Naplózva: 2013-09-04 12:47

Old teloròl nem a legjobb gèpelni sz az szèp ne tesèk fèlre èrteni

Fassbender [tag] Naplózva: 2013-09-04 14:46

Engem a magasabb bolygókon nem zavar a 25 fős létszám! Kétszázan ott soha nem lesznek….de még ez is lehet csalóka! Múltkor mentem hoth-ra mountot farmolni és kiírt kb 20 embert. Ránéztem a map-re és volt 2 instance….szóval átverős:D Még valami: jó lenne a létszámot nem vizslatni, mert e téren a wow világának a fele kihalt és hullaszagú…..de szerintem bármelyik játékban ez a helyzet és ez normális. Itt is csak azért vannak még 15-en mert megéri felhúzni az altokat a legacy miatt! Máshol még ez sincs…
A group finderrel nem tudom mi van! Tegnap is vagy 3-400 ember volt imp fleeten és nem találtunk ops-ot! Végül a general chat-en hirdetett valaki akivel elmentünk, de sajnos nem jutottunk el a heti küldi megoldásához…a boss előtt elment a csoport fele valahova….mi meg dühöngve kiszálltunk. FP-vel is ez a helyzet, de ott jobban zavar valami más: dps sorcerer mi a búbánatért rakja be magát healernek? Aztán a bossnál megy a szájkarate, hogy ki mit csináljon, meghogy mi a taktik…..de heal-t azt nem kapunk…..fogtam magam és kiléptem a fenébe. Vannak azonban olyanok akik nem pofáznak hanem teszik a dolgukat, na velük akármilyen taktikával le lehet tolni bármilyen fp-t….

Arem [tag] Naplózva: 2013-09-04 15:11

@Kit az Kit

A PvP szerintem is jó (persze időnként idegbeteg vagyok tőle, de ez csak azt mutatja, hogy megfelelő képpen stimulál :) ). Én a PvE résszel is meg vagyok elégedve. Ami nekem hiányzik jelenleg, hogy a mostani endgame FP-k egyikében sincsen rep-imp konfliktus (bár a Mandalorian Raiders-ben pofán lehet vágni pár imp-et). Az impölési kényszeremet már csak PvP-ben tudom kiélni.

Fassbender [tag] Naplózva: 2013-09-04 15:37

@Arem: én a magam részéről el tudnám képzelni egy pvp instance zone kialakítását, ahol vannak mob-ok is és közben jöhetnek az impek:D A cél mindkát fél számára az objektívák teljesítése lenne, persze pvp körülmények közepette. Valahogy úgy mint az AION-ban a dredgion insta:D Szerintem egyre gondolunk….

Daventos [tag] Naplózva: 2013-09-04 17:21

Ha fleeten 7 embert jelez a rendszer, akkor válts át Instance 1-re, meglásd jóval többen lesznek.

Ivanqus [tag] Naplózva: 2013-09-04 18:34

Az ARem nevű felhasználót kérdem, hogy “légyszám” alatt a létszámot érti? Nem vagyok szőrözős helyesírásilag, de ez már nekem is túlzás. Persze, lehet, hogy ő legyekkel harcol…

Arem [tag] Naplózva: 2013-09-04 18:42

Arem nevű felhasználó válasza, hogy azt értette alatta, de már régen elfogadta, hogy a helyesírása rossz és nem is nagyon izgatja magát rajta. Ezt a luxust meghagyja másoknak. :)

[...] űrtervből, aztán egy Reddit-posztban közzé is tették. A hivatalos forrásból származó videón kívül tehát számolhatunk az alábbiakkal is, természetesen nem szentírásként kezelve és [...]

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum