» Trooper tribute Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Trooper tribute

Karbantartásról egyelőre semmi hír, viszont belefutottam ebbe a kis szösszenetbe, van benne sok robbanás meg troopersztori-spoiler és ilyesmik. :)

Ne feledjétek, pénteken este fél nyolctól Nagy Renegát Regatta, gyertek! A klántoborzókat is péntek éjfélig várom! Mindkettőre az swtorhu@gmail.com címen jelentkezhettek, “Regatta”, illetve “Klánok” tárggyal.

Napló:

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-01-31 20:33

Jó kis montázs :D Szép emlékek a trooper sztorijáról. :) Bár a záró küldinél sokat szitkozódtam. :P

Lackow [tag] Naplózva: 2013-02-01 07:48

Hat az tenyleg nem volt egyszeru.

ayla [tag] Naplózva: 2013-02-01 07:55

dramaturgia miatt, vagy neheznek talaltad? en elobbi miatt. ugyanaz volt, mint bh sztori vegen: igen es… ennyi? hat ez olyan semilyen. agent es jedi kasztert nem lattam eddig, de a tobbibol messze a sith sorci volt a legepikebb, de meg hiheto vegu. bar jot nevettunk, amikor mondtam a havernak: na jol nezd meg a szep uj szobad, mert tobbet nem latod. es tenyleg…
visszaterve a trooperre es anyazasra (enyhe szpojlerveszely!!!):
en a chapter1 lezaro nagykuldin anyaztam. addig geareltem egy spant, erre o masik csaptba kerul es egy null rucist kell vinnem. lehivni a tobbieket es cuccot leszedni nem lehet… semmi gond, fleet pass, ah… aztan a felenel atcsereli masikra, aki szinten egy szal klottgatyaban akar velem jonni… na akkor szencsegeltem, de nagyon, pedig healerkent meg konnyebb dolga is van a chissnek. ilyen szintu szivatast masik kasztnal nem lattam, mert meg jedinel is max a zsebhordot kell felszerelni a zarokuldi elso felere.

ayla [tag] Naplózva: 2013-02-01 07:59

hop, a videorol meg elfelejtettem: sokat dobott volna az egeszen, ha a fohos es a szakasza vegig ugyanabban a pancelban jelenik meg.
bar, ettol azert meg tetszett. :)

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-02-01 08:49

Vagy legalább egységesítette volna a felszerelés színét. :)
Az anyázás nálam részben abból adódott, hogy szintén az az érzés kerített hatalmába: ennyi? ez így kevés… A másik, hogy az epic bossnál a csatlósai komolyabb kihívást jelentettek (ezüst csillagosok, de egymást healelik, elég macerásak). Az első küldi záró jelenete szintén sok szitkozódást váltott ki belőlem is. :) Azon én is szentségeltem, hogy vigyek magammal csupa olyan kísérőt, aki egy szál ádámkosztümben akar mellettem harcolni. De végigvittem számos meghalással. Igazából legkevésbé Jorgan küldijei jöttek be Tatooine-on és Hothon.

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum