» Új bolygó és Stronghold, két új kiegészítő év végéig, egyéb apróságok Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Új bolygó és Stronghold, két új kiegészítő év végéig, egyéb apróságok

Az utóbbi cirka 2 hét alatt sem állt meg az élet, folyamatosan érkeznek információk. Legutóbb a Pax South Cantina Touron voltak a fejlesztők, és a már korábban megerősítetteken kívül pár újdonsággal is szolgáltak.


- Már egy ideje tudjuk, hogy a következő játszható faj a Togruta lesz. Most kiderült, hogy a következő új bolygó pedig  Ziost (konkrétumokat még nem tudunk, így akár lehet egy új story/napi zóna, flashpoint vagy akár operation). Érkezése valamikor az év második felében várható. Ezzel remélhetőleg kicsit a lore is egyértelműbbé válik, szegény sithek és eredeti civilizációjuk már számos retcont élt meg, gondoljunk itt Korriban/Ziost/Dromund Kaas keringőre, nem egyszerű számon tartani (a Moraband incidensről most ne is beszéljünk :D ).


- Új Stronghold érkezése várható.


- Év végéig még két új kiegészítő érkezése várható (lehet, hogy mégis kapunk pazaakot és swoop race-t? :D )


- A 3.2 érkezésével (ami áprilisra várható) változni fog a játék ruházatot kezelő része. Ha hinni lehet a pletykáknak, minden armornak lesz egy új modja, amibe a “skin” kerül és szabadon cserélhető lesz.


- Elképzelhető, hogy változni fog a companion rendszer, hogy ellensúlyozzák a Treek okozta monotonitást :D . Pletykaként felmerült, hogy visszatérnek a korai bétában látott megoldáshoz, vagyis bármely társunk bármely feladatot képes ellátni, egy ún. companion kit segítségével. A társak végleges likvidálásának a lehetőségét nem tervezik visszahozni.


- A PTS egyelőre bezárta kapuit.


- Készül a  Blood Hunt és  Battle of Rishi hard mode verziója, ha minden jól megy, a 3.1-es update-ben debütálhatnak.


- Egy ideig elképzelhető, hogy nem érkezik újabb Slot Machine.


- Ranked PvP Season 4: a tervek szerint kb. 3 hónapig (9-13 hét) fog tartani. A 3.1-es update-tel érkezik és a 3.2-ig tart.


- Ranked PvP Season 5: egyből a Season 4 után fog kezdődni, nem lesz pre-season, mivel nem fog új PvP gearszint bekerülni a 3.2-ben, így nem kell geart szerezni és ezzel a pre-season értelmét is vesztette.


- Cél, hogy jutalmazzák azokat a játékosokat, akik ranked  PvP-ben aktívan rész vesznek.  (link)


- Sokaknak feltűnt, hogy a companionoknak szánt rating 192-es Legacy itemeket tartalmazó dropboxok csak előfizetőknek érhetők el a Spirit of Cooperation heti küldetés teljesítése után, preferredeknek nem. Elképzelhető, hogy ez a jövőben változni fog.


- Sentinel és Marauder változások várhatóak a 3.1.1-ben. (link)


- Végül: az adatelemzés még tart, de hamarosan elvileg konkrétumokkal állnak elő az exploit kihasználók szankcionálásával kapcsolatban.

Napló:

Sidius76 [tag] Naplózva: 2015-01-24 21:31

Ultimate pontok továbbra is nehezen elérhetők lesznek,mert ami most van az durva.

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum