» Új emberek a gáton Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Új emberek a gáton

Annak idején írtam az EA-fejes John Riccitiello és a Doktorok távozásáról is. Nos, megvannak az utódok!


Az EA CEO-ja az az Andrew Wilson lett, aki eddig a sport- és digitális játékok részlegét vezette a cégnél. 2011 óta volt az EA Sports első embere és 11 éve dolgozik a vállalatnál. 39 éves, évi 800 ezer dollárt fog keresni 1.2 millió dolláros jutalomlehetőséggel és négy év alatt 1 millió EA részvényre szóló opciós joggal. Nem rossz, ugye? :D Wilson máris kifejezte elkötelezettségét a következő generációs konzolok, a mobil és PC-s f2p játékok és a digitális terjesztés mellett.


 

A BioWare is fejnélküli óriásként tengődött a két alapító távozása óta. Matthew Bromberg 2012-ben érkezett a vállalathoz az austini részleg vezetőjeként, most viszont ő lesz az egész cégcsoport (tehát Austin, Edmonton, Montreal, Los Angeles és Redwood City) irányítója. Austinban Jeff Hickman veszi át a helyét.


 

Mit gondoltok, a két régi/új úriember milyen változásokat (ha egyáltalán) hoz majd az EA Lucasfilmmel és Disney-vel kötött megállapodásába, illetve az SWTOR életébe?

Napló:

Coiresta [tag] Naplózva: 2013-09-20 19:27

Én egyelőre nem spekulálok, a doktorok felépítettek valamit a nulláról, valami egyedit, valamit aminek lelke volt. Megvárom az utódok mihez kezdenek az örökségükkel, ugyan olyan nem lesz, nincsenek illúzióim! Változik a világ, az igények, a közönség. Engem csak az fog érdekelni, hogy számomra élvezhető legyen az új korszak, az alapok megvannak, univerzumok, franchise. Most várunk, és hajrá BioWare!!!

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-09-21 08:30

Nekem leginkább csak cseng a fülem. :) Na jó, félre a poénkodást… Nem igazán ismerem munkásságukat. Kíváncsian várom, hogy mit fognak kezdeni a cégekkel. Remélem kicsit jobban a körmére néznek az swtor-ban uralkodó fejetlenség miatt a fejlesztőknek, mert a support kriminális, az meg már kifejezetten zavaró, hogy minden patch után rendkívüli karbantartások sora kell, hogy működőképessé váljon a game.
Emellett remélem lesznek hasznos újítások minden termékükben, és nem csinálják még gyalázatosabbra az EA termékeket. :)

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum