» Új kiegészítő nyáron! Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Új kiegészítő nyáron!

Már mutattuk, hogy nemsokára saját vityillónk lehet a játékban, de ez még nem minden!


 

Nyáron új ingyenes kiegészítő érkezik Galactic Strongholds címmel. Saját lakosztályunk lehet a fővárosok szívében, esetleg Nar Shaddaa felhőkarcolói között, vagy mindkét helyen, ha egy apartman nem elég. :) Több száz dekorációs tárgy közül választhatunk majd, hogy igazán egyedivé tegyük a szobákat és a lehető legtöbb presztízspontot kapva elérjük a legmagasabb szintet (a Stronghold Directoryban követhető a ranglista állása). Meghívhatjuk barátainkat, bárhol is járjanak épp. Sőt, a klánok saját klánhajót indíthatnak, ahol összegyűlhet a tagság.


A kiegészítő természetesen ismét különböző jutalmakat hoz.


- az április 2-án előfizetői státuszban lévők 500 cartel coint kapnak


- a május 4-én előfizetői státuszban lévők 1000 cartel coint kapnak


- a május 11-én előfizetői státuszban lévőknek jár


- a június 24-én előfizetői státuszban lévőknek jár


- a július 29-én preferred státuszban lévőknek jár


- a f2p játékosok augusztustól érhetik majd el a kiegészítőt és ők is megkapják a “The Illustrious” title-t


Az early accessben nem lesz elérhető minden feature, például a plusz legacy-s tárolóhelyek és a klánhajók is csak a hivatalos induláskor, augusztusban élesednek. A lakosztályok ingame credittel vagy cartel coinokból vásárolhatók majd meg. Minden apartmanhoz járnak bútorok, a továbbiakat vendoroktól kaphatjuk meg repuszerzéssel, PvP-vel, craftolással, flashpointokból, operationökből, a Cartel Marketről, illetve bizonyos komponenseket le is gyárthatunk majd.


A megjelenésig további infók várhatók, stay tuned! :) Ti hová költöztök? :)

Napló:

Csaba Divisch
RebelCsabi [tag] Naplózva: 2014-03-19 21:15

Jihhááá!;DD Még gondolkodom Nar Shaada-n állandó lakcímként,és a Dromund kaas-on hétvégére..;D De nagyon jó a klánhajó ölete is!

Olivér Gál
csoly [tag] Naplózva: 2014-03-19 21:19

Én a Hoth-on szeretnék lakást a jégmezőkre néző nappalival

Jarama [tag] Naplózva: 2014-03-19 21:44

Nar Shaddaa egyértelműen! Nem áll tőlem távol Coruscant felsőbb vagy középső része sem, de a huttok és minden alja gyűjtőhelyénél nincs ideálisabb lakóhely. :D Tele reklámokkal, kantinnal, csempészekkel, izgalommal és mindig történik valami balhé, ahol egy spádé vagy egy jól elhelyezett lövés hathatós segítség tud lenni.

Stryker [tag] Naplózva: 2014-03-20 08:53

Ha már berakják a klánhajókat akkor csak pár ugrás kell, hogy klán vs klán csaták lehessenek egy egy outpostért, vagy bolygó felügyeletért (adók –> klánpénz hogy legyen valami értelme klánba tartozni)
Klánok egy egy csatahajóról indulhatnának, vagy akik nem szeretnek röpködni azok a csatahajón lévő ágyúkat használva próbálhatnak segíteni a röpködő társaiknak starfightereknek kellene szétszedni az elhárító ágyúkat, vagy a csatahajóról (lassabb) majd hídfőállás létrehozása és végül támadás a központi mag ellen (mass PVP).
Annyi lehetőség van és mennyire kihasználatlanok.
Lineage2 -ben volt hasonló…

oz [tag] Naplózva: 2014-03-20 10:24

Végre lesz legacy szintű tároló is:
Legacy Stronghold Storage – Unlock access to a new type of storage that is shared across your entire Legacy!

@Stryker
Ehhez szabad repülés kellene, ami jelenleg nincs megoldva. A klánhajó szimpla statikus háznak tűnik így elsőre, semmi többnek. A klán csatákhoz most sem kellenének guild hajók, a GSF segítségével az úrben, sima mezei gyalogosként bármelyik bolygón meg lehetne oldani. Amiről beszélsz, az PVP, márpedig az SWTOR még mindig deklaráltan PVE játék, kiegészítve némi PVP elemmel. A PVP kialakításban nyilván lenne sok potenciál, nem véletlenül, hiszen gyakorlatilag semmi nincs kialakítva, de nem hiszem, hogy a TOR ez irányba mozdulna. Többek között azért, mert az engine nem bír el nagy csatákat. Első körben le kellene azt cserélni, arra meg még nem nagyon volt példa.

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2014-03-20 10:47

Jópofa, de ez már kissé kezd átmenni Sims-be. :) Ráadásul úgy látom elég sok CC-s cucc lesz ebben. Akkor inkább arany lőszert lődözök a WoT-ban pénzért :P Annak legalább gyakorlati haszna is van.
De remélem lesznek új küldetések is.

metalharcos [tag] Naplózva: 2014-03-20 11:42

A guild hajót és a legacy cargot már hónapok óta kérik az emberek a fórumon, utóbbival egyet is értek , legalább nem kell levelezni az altokkal.

oz [tag] Naplózva: 2014-03-20 12:44

A guild hajó szerepe nem egyértelmű számomra. Akkor fognak ott tobzódni az emberek, ha valami oknál megéri ott lenni (vagy RP okokból, de ez törpe kissebbség). Ha viszont a guild hajón vannak, mert megéri, akkor ott fognak lenni, vagyis kihal a fleet, ami számomra nem tesz jót az MMO érzésnek. Nincs annál kiábrándítóbb dolog, mint kihalt területeken kóborolni egy MMO-ban. Jó, ha van egy-két központi hely, ahol hegyekben állnak az emberek.
A guild hajó epeen mérőnek lehet jó, ha a hajóról tud látszódni egy guild gazdagsága/progressze.

@Wacho:
Nyilván a CM-ben sok cucc lesz, de a jelenlegi infók alapján lesznek berendezési tárgyak a jelenlegi repu vendoroknál, PVP vendornál, lehet egyes szakmákkal gyártani, eshet fp-ből, ops-ból, szóval nem vegy feltétlenül a CM-hez kötve.

Ez egy jópofa szórakozásnak tűnik, de halkan csak meg kell jegyezzem: ez a nagy kiegészítő az évre? Júniusi early access, augusztusi teljes? De hol van a játszható kontent?

metalharcos [tag] Naplózva: 2014-03-20 13:14

Állítólag 2 kontent jön idén , augusztusra mindenki hozzáfér a Galactic Strongholds-hoz, szóval nov-dec környkén jöhet a másik vagy csúszik az is, úgy hallottam nagyobb, több dolog lesz benne mint a hutt cartel verzióban.

oz [tag] Naplózva: 2014-03-20 13:53

A 2.8-as, júniusi patchre mondták, hogy az lesz az eddigi legnagyobb.
Ha nov-dec körülre kell várni a következő nagyobb játszható tartalomra, az baj. Az nagyon messze van. Addig nem fog kitartani (remélem) a NiM DF/DP.
Az új taktikai fp- sem jönnek be nekem, majdhogynem szólózhatóak, nagyon hiányzik a HM verzió. Sőt, nem is sima HM, hanem T2 HM módok kellenének (visszasírom a Lost Islandot).

KoWa [tag] Naplózva: 2014-03-22 12:23

Na megint itt vagyok bocs csak beteg voltam láz takony meg hasonlók….

Ami feltűnik tényleg egy kibaszott versenyt akarnak csinálni abból hogy minél magasabb “ranking” legyen a “házadon”? Ne nevettessék már ki magukat azt a kupoláját neki. ez pontosan azt fogja behozni amint mondtam is hogy alap dolgok GTNből a többi meg csak és kizárólag pénzért marketből. Már bocsánat a kifejezéséért de itt ki kell mondjam hogy ez már nem szól másról mint kapzsiságról és pénzéhségről… magyarul nem megy a szekér megint. Ez a játék egy rakás szar marad bár hogy kenik is a kenyérre.

metalharcos [tag] Naplózva: 2014-03-23 20:02

Tény hogy sok mindent nem tudunk a Galactic Strongholdsról, konkrétumokat hogy miket is fog még tartalmazni a kieg , de ha ez lesz a legnagyobb cucc idén és, ha főleg a housing részből fog állni, akkor nem az lesz a legérdekesebb kérdés hogy mennyi kacatot,bútort tudunk felhalmozni és összegyűjteni a rezidenciánkon.Nyilván valamelyest az újdonság erejével fog hatni a lakberendezés, de kíváncsi leszek meddig fog kitartani a lelkesedés,érdeklődés ezen téma iránt. Szerintem a galactic starfighter is befuccsolt ,a többséget nem foglalkoztatja. Szóval ideje lenne valami érdemlegeset felmutatni a készítőknek, olyat ami a rajongókat,játékosokat még képes játékra invitálni. Őszintén szólva én 1 év után meguntam, pedig hatalmas swfan vagyok,rengeteg regényt olvastam eddig is, na mindegy Más: úgy tudom a guildhajókkal sem terveznek semmiféle pvp rendszerű dolgot, ennek mi lesz a célja?:)

Lackow [tag] Naplózva: 2014-03-24 09:57

Remelem, hogy a guild hajon lehet bujocskazni repu pontokert, es ertekes jutalmakert, majd akit a legnehezebben talalnak meg 50 000 alkalommal megkapja az arany himvesszo title t.

A Stronghold tetszik. En pl tuti, hogy ha lehet a pancelokkal es fegyverekkel diszitem ki a lakosztalyt, kozepen jakuzzi val, meg a falhoz tolva egy zenegeppel. Alderaan valami magasabban fekvo teruletén vennek pecot, meg Corellian, mert az olyan ipari oszt jol megelnek vasazasbol.

A guild hajoval egyelore nem tudok mit kezdeni. Otletem sincs mire lehetne hasznalni. Talan lesz rajta gtn, vendorok, modification station, ingame mail station, dummy k, nope mindez cc ert vagy creditert. Hajot megveszed 80 millaert, 200 millaert beboritod csillamporral es orulsz?

Jarama [tag] Naplózva: 2014-03-25 00:09

Félek Lackow, hogy amit pl. az Oblivionban meg lehetett oldani (pajzsok, páncélok, fegyverek gyűjteménye ki a falra, polcra), az itt nem fog menni. Pedig itt tökéletesen el lehetne sütni ezt a lakásdekorálást saját ötlettől vezérelve. Szerintem ez a motor pont nem engedné a tárgyak mozgatását és a fizikát. Pedig nagy ötlet lenne. Látom, neked is bejönne nagyon…nem vagy egyedül ezzel. ;)

Gudott [tag] Naplózva: 2014-03-25 10:02

lehet csemegézni:

http://dulfy.net/2014/03/23/swtor-boulder-colorado-cantina-tour-flashdrive-files/

A szokásos ígéreteken túl : (pazaak, open space pvp, stb) lesznek új bolygók (valahol 6 db-ot olvastam, de ha fele ennyi lesz már jó) level cap emelés, Voss mint játszható faj?

Fishbone07 [tag] Naplózva: 2014-03-26 13:08

Ha megnyered a “jackpotot” a játékban a Lucky-77 speederrel, akkor mit kapsz érte? o.O annyit hogy érméket szórsz mindenfele amikor mész azt jóvan? o.O

SWitamin [tag] Naplózva: 2014-03-26 14:57

@Fishbone07 Igen.

Tronlegacyy [tag] Naplózva: 2014-03-26 19:17

Sziasztok, azt szeretném kérdezni mitől lehet az hogy nincs hangja a Galactic Starfighter-nek? (minden másnak van hangja)

Tronlegacyy [tag] Naplózva: 2014-03-27 21:23

könyörgöm valaki válaszoljon nagyon rossz hang nélkül űr csatázni

Gudott [tag] Naplózva: 2014-03-28 00:03

Xp-d van? Mert ez elvileg egy ismert hiba. (esetleg nézz szét a beállítások menüben a GS-ne külön almenüje van)

Lackow [tag] Naplózva: 2014-03-28 07:30

Tronlegacyy: A vilagur ugymond legures ter, ezert a hang sem terjed ugyebar. Mivel az GSF kulso nezetes, igy sem a loves, sem a hajo, sem a robbanas nem hallhato.
Igy ha jobban belegondolunk akkor te total valosaghuen jatszol legalabbis hallasilag a GSF-el.
Ennyike.

metalharcos [tag] Naplózva: 2014-03-28 07:52

Ott a pont Lackow, ezek szerint a mi rendszerünkben van a hiba ha van hang, nem túl élethű :P

Tronlegacyy [tag] Naplózva: 2014-03-28 09:27

Köszönöm a válaszokat, szóval az xp miatt van

Tronlegacyy [tag] Naplózva: 2014-03-28 18:05

Lenne még egy kérdésem: valakinek nincs a Darth Nihiluson köztársasági karaktere?

Lackow [tag] Naplózva: 2014-03-28 19:33

Nihilus nem preferalt szerver magyarok altal. Magyarszkik valasztott PVP szervere a Tomb of Freedon Nadd.

De tuti van valakinek, aki nem szeret hontarsaival jatszani :P -Amit neha /gyakran/ meg is ertek-

btw a kerdeseid miert nem a forumban teszed fel?

Jetimesterr [tag] Naplózva: 2014-04-03 12:01

srácok bocsi hogy ide írok de nekem van egy olyan problémám hogy nem kaptam meg az április 1-es 500 cc sem az subomért járó cc-t sem! de ráadásul még rendelni sem enged kártyával mert ezt írja:This service is currently unavailable for this account. If you wish to purchase more cartel coins please call our Customer Service team or you can try again tomorrow. ezt hogy tudom meg oldani plz segítsetek előre is köszi a segítséget

Arem [tag] Naplózva: 2014-04-08 11:51

Fenn van a 2.7-es patch note http://dulfy.net/2014/04/07/swtor-game-update-2-7-patch-notes/

Ahogy nézem leginkább a smuggler healer-ek és a focus specializált knigth-ok kaptak egy nagy pofont PvP-ben.

Pacho [tag] Naplózva: 2014-04-08 12:54

Hát a scoundrelt jó időre el lehet felejteni, miután most mind a sawbones, mind a scapper kapott egy kemény nerfet. Szerintem nem lesz olyan komolyabb ranked aréna csapat aki ezek után scoundrelt fog vinni. Ott lesz a commando healernek helyette, a shadow pedig dps-nek. Már a patch előtt két héttel kezdtek eltűnni a smugglerek a wz-kből és az arénákból, helyette mindenki húzta a shadowt, és a commandot.

Operation más tészta, ott dps scoundrel eddig is ritka volt, most majd meg gondolom akkor mehetsz majd le scoundrellel, ha te vagy a guild leader;)

A focus pvp elég nagy pofont kapott, viszont szerintem még mindig ez a legértelmesebb pvp talent, úgyis mindenki előveszi a knight-ot, akinek van most, hogy megkapták az OP “focused defense” buffot. A pts-en a beszámolók elképesztőek voltak, pl 20%-ról 1v3-ban 70% fölé ment a hp-ja az egyik tesztelőnek, szerinte ezzel egy félisten lett a knight-ból, majd meglátjuk. Biztos lesz majd sírás itt is.

bazs107 [tag] Naplózva: 2014-04-10 00:57

pacho, guardiannál most melyik talent fát érdemes húzni pvp-re? Tank vagy dps?

Pacho [tag] Naplózva: 2014-04-10 11:39

Hát az attól függ. Ha nincs csapatod, és csak szólóban jelentesz akkor szerintem egyértelműen dps-t, és a nerf ellenére is a focus tree-t. A +15% all crit dmg a +30% armor penetration még mindig elég jelentős bónuszt ad.
Random embereket guardolni szerintem idegtépő, kevés az olyan pug csapat ahol sikerélményed lehet tankkal.
Ha van csapatod, és pont a tank hiányzik, akkor persze lehetsz tank, de egy vanguard tank még mindig sokkal mobilisabb mint a guardian és elég cc-vel rendelkezik pvp-re is.

Tako [tag] Naplózva: 2014-04-11 16:54

Mobilisabb? :D A guardian tanknak több a cc-je, 2 ugrása -az egyik friendly targetra- és a védelme is van olyan jó, ha nem jobb :P Saber Reflect powa.

Amúgy meg pont random csapatban jó tankolni, mert ha dd vagy és látják, hogy jó is, akkor te leszel az első target healer után és senki nem fog segíteni. Plusz sokszor hiányzik egy jó tank a random csapatokból…

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum