» Új típusú flashpointok Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Új típusú flashpointok

A 2.6-os update egyik fontos újítása az új típusú flashpointok lesznek, melynek első képviselője a Kuat Drive Yards nevet viseli. Hogy miben lesz ez más, mint az eddigiek? Nos…Napló:

Christoferus [tag] Naplózva: 2014-01-28 19:55

Nagyon pofás az egész, láttam pts-en. Érdemes kipróbálni az újdonságokat. :)
Viszont azért van az a rossz érzésem, hogy már csak egy lépés választja el a játékot attól, hogy a kutya se csináljon tankot. Elszomorít, mert a kedvencem még mindig az első karim, a shadow tank és lassan már csak nosztalgiának lesz jó, de az összes többi is. Aztán el jön majd az új trend mikor már healerek se lesznek, kizárólag dps karik. Vicces lesz. :D

SleepWalker [tag] Naplózva: 2014-01-28 22:53

A serverek fele shadow / vang és jk tank.. csupán only pvpsek. Eddig is kevés volt az igazi tank és az is marad. Egy crossrealm attól még nem ártana story opshoz és hm fpkhez.

Tako [tag] Naplózva: 2014-01-29 10:23

Végre kezdenek átvenni dolgokat!

Most már csak olyan eventek kellenek minden zónába, mint a Rift-ben, erősíteni a GSF vonalat és jóóóval kevesebb töltőképernyő…kövi lépésnek, aztán még mindig fényéveket kéne fejlődni, hogy ne csak egy online ruhabolt legyen a pixelfiguráknak :)

Valahol olvastam, hogy a mikrotranzakcióval 139 millát kerestek tavaly, úgyhogy ezekre nem számítok túl hamar :(

Gudott [tag] Naplózva: 2014-01-29 12:30

Több helyen is olvastam hogy nyáron valami nagy dobásra készülnek. A act4 class story-kat kizárnám, mert kb lehetetlen, de esetleg jönne egy újabb expansion szintemeléssel?

Tako [tag] Naplózva: 2014-01-29 14:27

Yavin IV lesz asszem. Meg valami új faj (voss?). De remélem lesz más is.

Chagadra [tag] Naplózva: 2014-01-30 17:03

Ez már febr. 4.én érkezik? :) )

KoWa [tag] Naplózva: 2014-01-31 08:53

Hű mennyi szép és új fejlesztés jön… ezért tényleg érdemes játszani…

Arem [tag] Naplózva: 2014-01-31 14:13

Nekem kicsit downgrade-nek tűnnek ezek a tactical flashpoint-ok. Remélem idővel ki fognak már jönni egy számomra is érdekes fejlesztéssel. Ez sajnos Oricon óta nem jött össze nekik.

Mindenesetre kiadhatnának már valamit arról, hogy milyen terveik vannak erre az évre.

tissotto [tag] Naplózva: 2014-02-02 16:27

Sziasztok bocs az offert de gondolom csak ezt a topikot nezik. Pvp-vel kapcsolatban lenne az a kerdesem, hogy a weekly pass-ban amit gtn-be lehet kapni van most valami valtoztatas? Prefered status-ban vagyok es idaig amikor lejart a weeklym vettem gtn-be egyet es tudtam tovabb jatszani viszont most nem enged. Valakinek otlet? Elore is koszi!

Maintenance | Star Wars: The Old Republic Hungary [tag] Naplózva: 2014-02-02 19:14

[...] A maintenance után telepíthetjük majd a 2.6-os update-et, benne az új típusú, taktikai Kuat Drive Yards flashpointtal. [...]

[...] taktikai flashpointok [...]

Vrungel [tag] Naplózva: 2014-03-04 08:37

Sziasztok! Egy crossrealm kereső mindenféle PvE eseményhez jól jönne, bár sokak szerint az sem segítene feltámasztani a GF-t. Valószínűleg ezért is kezdik behozni a role-semleges PvE tartalmakat.

Gudott [tag] Naplózva: 2014-03-05 15:01

Nem tudom, nekem a heroic4+ Flashpointokhoz (vagy evenetekhez) elég a general (vagy guild) chat, lehet embert találni szinte bármire, és ahogy látom operationok is szerveződnek így random emberekkel. Nekem a random emberekből amikor csak úgy összedobál vegyes tapasztalataim vannak PvP-ben, 1-2 hülyét elbír a csoport főleg ha mindenki csinálja azt amit kell (bár volt olyan pechszériám, hogy ár annak is örültem ha healerkent egy tank guardolt, de annyira nem vészes) A role semleges tartalmaknak annyira nem örülök, gyak. ha ezt fogják erőltetni a tank-nak nem sok értelme lesz…

Vrungel [tag] Naplózva: 2014-03-05 21:02

Legfrissebb tapasztalataim elég pozitívak, ma délután DPS-ként sikerült két hagyományos Flashpointot is abszolválni GF segítségével, magam is meglepődtem, hogy milyen könnyen összejött a party mindkét alkalommal. Amúgy nekem a random összekurjongatott emberekkel Flashpointok esetében nem sok jó tapasztalatom van, heroic küldetéseknél viszont máshogy nagyon nem lehet összehozni a csapatot.

Vrungel [tag] Naplózva: 2014-03-06 07:23

Az elősző HSZ-ban természetesen nem random, hanem chat-en összekurjongatott emberekre gondoltam, sry…

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum