» Újabb infók az űrharcról Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Újabb infók az űrharcról

Egy kis adatbányászattal megint kibogarásztak néhány részletet a titkos űrtervből, aztán egy Reddit-posztban közzé is tették. A hivatalos forrásból származó videón kívül tehát számolhatunk az alábbiakkal is, természetesen nem szentírásként kezelve és figyelembe véve a megszerzésük módját – magyarul vagy ez lesz, vagy nem, mindenesetre érdekes adatok. :)Meglátjuk, mi lesz belőle! :) Vélemények? :)


Napló:

KoWa [tag] Naplózva: 2013-09-08 21:32

Hmm miért érzem úgy hogy megint a sok pvpbuzinak akarnak ezzel kedvezni? Aki meg a SWGJTL-hez hasonlította az állítom egy métert nem repült az SWGben. Ha ez tényleg csak az ürpvpröl fog szólni akkor az sajnálatos lesz nagyon.

Coiresta [tag] Naplózva: 2013-09-08 21:35

Minek is örüljünk bárminek is? A fene ott egye meg! :D
Én kivárom a végét.

Naplózva: 2013-09-08 21:36 [admin] Nephin

@Kowa: Ahhoz mérte. Tartalomban, mennyiségben. Érted.

Reménytelen eset vagy, ugye tudod?

Fishbone07 [tag] Naplózva: 2013-09-08 22:26

Háháááá végre:D ilyen típusú updateért és space battle ért rimánkodtam. Csomóan azért nem szeretik a space battlet mert unalmas ami valamilyen szinten egy idő után igaz vagy csak szimplán BALFASZOK megcsinálni. Azért mert nem értek az atomfizikához még nem automatice szar :) csak rakják már fel a patchet xd

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-09-08 22:57

Ezt már én is vártam. Remélem valami hasonló lesz a valóságban is. Így első blikkre számomra leginkább a WoT és WoWp-hez hasonló megoldásnak tűnik.

Naplózva: 2013-09-09 07:55 [admin] Nephin

Hű, azért attól nagyon messze lesz…

Arem [tag] Naplózva: 2013-09-09 08:05

Saccom szerint ez a 3.0-nál fog belekerülni, ami a következő fizetős cucc lesz.

SleepWalker [tag] Naplózva: 2013-09-09 12:13

Kowa: aki nem repült az jól tette, mivel ott cseszték szét a skill rendszert is és tették haszontalanná a játékot.

luise [tag] Naplózva: 2013-09-09 17:08

nemtom azt mikor akarják majd bevezetni, hogy ne legyen megkötve a hajótipusod. szal ha akarod vehessél magadnak mondjuk 1 smugler hajót, jedi létere. vagy ilyesmi mondjuk több tipussal, mondjuk 10-el :D :D

A-wing [tag] Naplózva: 2013-09-09 19:03

Ez még akár nagyon jól is elsülhet. Egyetlen aggodalmam, hogy a BW eddig látványosan nem tudott mit kezdeni a Star Wars “űr” részével, már a KOTOR-ban sem. Reméljük nyúlnak mindenhonnan minden jót és jól megcsinálják.

OFF:
@SleepWalker: Az SWG JTLS-ben mit rontottak a skill rendszeren? Már régen volt, de úgy rémlik a kieg után még bőven jó volt az SWG.

@Nephin: én elég sokat WoT-ozok, annak a játék része sem túl bonyolult, eléggé fps/arcade feeling, szóval lehet az érdemi rész nem is lesz olyan messze. :)

Arcusal [tag] Naplózva: 2013-09-10 19:24

Ez eddig nagyon jól hangzik. 1 hónapja szüneteltetem a játékot, a nagyját elmondhatom hogy láttam a tartalomnak 13 karakter max szinten, pvp-ztem is sokat , hm ops stb és az igazság az hogy beleuntam. Talán egy fasza űrharc, fejlődésrendszer stb visszahozza a kedvem a játékhoz.

[...] emlékeztek, voltak bizonyos pletykák és adatbányászós infók holmi űrharcos fejlesztésekről, aztán volt egy hivatalosabb videó is… Nos, az egész egy [...]

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum