» Update 3.2: Rise of the Emperor Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Update 3.2: Rise of the Emperor

Április 28-án, kedden 12 órától délután 6 óráig nem lesznek elérhetőek a szerverek, a hivatalos oldal és a launcher sem.A maintenance után telepíthetjük majd a 3.2-es update-et, ami számos újdonságot hoz: Ziost, mint új bolygó, Outfit Designer, számos változás a játékon belüli közlekedésben. PvP Ranked Season 4 vége és Season 5 kezdete (részletek lent).


A saját érdekedben ne indítsd el a launchert, míg hivatalos értesítés nem érkezik az indulásról!A friss helyzetjelentéseket leggyorsabban most is a játék Twitter-oldalán találhatjátok majd meg.Kicsit részletesebben a 3.2-es update:


Új bolygó, a Ziost:


- A történet nem sokkal a Yavin 4-en történtek után veszi fel a fonalat.


- A story teljesítése után napi questek válnak elérhetővé (pontosan nem tudni hogy GSI vagy esetleg más is).


- 1 új open world world boss és 1 instanceolt world boss (SM és HM).


- Megismerkedhetünk a jedi rend kvázi paramilitáris csoportjával, a Sixth Line-nal. Itt egy apró történet első része a developer blog jóvoltából.


Változik a Czerka heti küldetés:


- A két CZ-198-as flashpoint helyett egy heroic missiont kell teljesítenünk (a 2 FP természetesen a játék része marad!).


Kevesen tudják, hogy két kevésbé publikus küldetés/bonus kapcsolódik a kutatóállomáshoz:


- Egy macrobinocular küldetés, ami egy bonus pettel és egy lila repu itemmel ajándékoz meg minket. A másik pedig egy igen szép speeder lootal kecsegtet, de  itt elég nagy random faktor.


Outfit Designer:


- Sokak örömére végre megérkezett a ruhásszekrény az Old Republicba is :)


- Karakterenként 16 különböző ruhakollekciónk lehet. Az első ingyen jár, minden továbbiért ingame credittel vagy cartel coinnal kell fizetnünk.


- Nincs armorkorlátozás. Bármely light/medium/heavy armor “skinje” betehető a kollekciónkba. Annyi a megszorítás, hogy az armor immár boundos lesz (magyarul nem megoldható, hogy egy-egy szebb darabot több ember is kollekcióba tegyen, csak, ha tényleg rendelkezik az adott itemmel).


- Tervezik, hogy kiterjesszék fegyverekre is, de erre még várnunk kell egy kicsit.


- Nem volt teljesen egyértelmű, hogy companionjaink is bekerülnek-e ebbe a rendszerbe. Majd élőben kiderül.Új, utazást segítő változások:


- Csökken a quicktravel és emergency fleet pass cooldownja. Az összes taxipont a bolygóra érkezéskor hozzáférhetővé válik, a QT pontok pedig akkor, ha a közelükbe érünk.


- Számos priority transport CD-je csökken illetve teljesen megszűnik.


Ranked PvP Season 4 jutalmak.


És akkor pár apróság a végére.


Május negyedikén visszatér a 12-szeres xp bonus class küldetésekre. Nem tudni meddig tart, de nagy biztonsággal kijelenthető, hogy nyár végéig/ősz elejéig biztosan (és ha valakit zavarna, megnyugodhat, kikapcsolható lesz).


Új Stronghold Yavin 4-en lesz (kicsit meglepő választás, szerintem kevesen tippeltünk volna erre :) ).

Napló:

[...] megérkezett a 3.2-es Update.  Részletes patch notes itt megtalálható. Mi is foglalkoztunk az új contenttel, és Michael Backus, a Lead Designer sem hagyta szó nélkül az [...]

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum