» Update 4.0.4, januári evenetek, Chapter X előzetes és még pár apróság Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Update 4.0.4, januári evenetek, Chapter X előzetes és még pár apróság

Elkezdődik a januári nagyüzem is. Kedden jön a 4.0.4-es update, ami remélhetőleg most már tényleg javítja az eventeket leblokkoló bugot és a romance anomáliákat is helyre teszi  :DJanuár 12.-én, kedden délután 2-tól  6-ig nem lesznek elérhetőek a szerverek, a hivatalos oldal és a launcher sem.


A maintenance után telepíthetjük majd a 4.0.4-as update-et. A patch után kezdetét veszi az e havi Gree event és egy hétre visszatérnek a Bronz/Silver/Gold Packok a Cartel Marketre.  (részletek lentebb)


A saját érdekedben ne indítsd el a launchert, míg hivatalos értesítés nem érkezik az indulásról!A friss helyzetjelentéseket leggyorsabban most is a játék Twitter-oldalán találhatjátok majd meg.


Íme a  teljes januári event lista:Ahogy a bevezetőben is írtam, a Bronz/Silver/Gold Packok visszatérnek a Cartel Marketre. Sajnos csak 1 hétig lesznek elérhetőek, utána egy jó ideig ismét embargó alatt lesznek.  Ennek tudatában gazdálkodjunk a Cartel Coinjainkkal. Az más kérdés, hogy a nagy random faktor miatt nem érdemesebb-e  közvetlenül a GTN-ről vásárolni a kívánt tárgyakat…


4.0.4 datamineolt infó (főleg új CM itemek) link1, link2


SWTORista újabb két EP VII. karakter Old Republic béli megalkotásához nyújt segítséget:


Chapter X Teaser video :
Pár fontos dátum emlékeztetőül:


-Január 11: Ekkor kell előfizető státuszban lennünk, hogy megkapjuk végleges társnak HK-55 -öt és ekkortól kezdőik el az újabb előfizetői jutalomprogram: Ha ekkortól egészen augusztusig előfizetők maradunk, akkor a havonta megjelenő jutalmak mellett a végén kapunk egy extra fejezetet, melyben HK-55 -öt kell irányítanunk.


-Februári bónusz: aki február elsején előfizető, az egy HK-55 által inspirált jetpack mountot kap ajándékba, illetve két nappal hamarabb kap hozzáférést a következő fejezethez. ( még hogy Meatbag can’t fly…. :D )


-Aki szeretne magyar nyelven is képbe kerülni a 4.0 update után bekövetkezett változásokkal, az biztosan örömmel fogja olvasgatni Grindera (Resonance) háromrészes összefoglalóját az optimális endgame gear összeállításáról:


Ha neked is van hasonló, a többi játékost segítő összefoglalód/ismertetőd és szeretnéd megosztani a közösséggel, mi lehetőséget biztosítunk. :)


Kaputelephant fórumtárs éppen igényfelmérést végez, hogy a the Progenitor szerveren van-e elég vállalkozó szellemű egyén, aki részt venne-e egy fleet datacron runon republic oldalon. Részletekért katt ide


Ha már megvan az oldal és a fórum is , bátran használjátok ki, hogy egy egy nehezebben megszerezhető datacronhoz  vagy más eventhez csapatot keressetek.

Napló:

Llaci [tag] Naplózva: 2016-01-11 00:53

hello az lenne a kérdésem hogyha ma (azaz 11.én) fizetek elő még megkapom a jutalmat vagy már késő mert tegnap kellet volna??

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2016-01-11 05:08

Ma, 8:59-kor kell előfizetőnek lenni (és minden határidőnél ez a 8:59-es időpont /7:59GMT, csak ez nálunk +1 óra az eltolódás miatt/)

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum