» Update 4.3 PTS, új PvP pályák, Cartel Pack, Server változások Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Update 4.3 PTS, új PvP pályák, Cartel Pack, Server változások


A héten végre  újra beélesedett a Public Test Server (PTS), mely főleg az új PvP tartalomra koncentrál. Jöjjenek a részletek.


 

Update 4.3 PTS:

 

Patchnotes (link)

 

Új Warzone: Odessen Proving Ground

Angol nyelvű leírás az új warzone működéséről (link)

 

Röviden a lényeg:


Nyilván ez az utolsó pont lesz az, ami sok PvP játékosnál lecsapja a biztosítékot, de szerintem lassan elég volt a premade stealthes csapatok egyeduralkodásából…


Íme az új pálya alaprajza:


 

És egy videó:

 

 

És egy másik, némi kommentárral (angol nyelven)

 

 

Új Aréna: Rishi Cove Arena

-Mind ranked, mind unranked PvP meccseket lehet itt majd játszani

Egy videó angol nyelvű kommentárral

 

 

Ha valaki nem elégszik meg a videókkal és ki szeretné próbálni az új PvP pályákat, annak le kell tölteni a PTS-t ( uszkve 30-40 gigabyte :D ), előfizetőnek kell lenni és egy karaktert át kell másolni a meglévő serverről.

 

Jelenleg van egy kis kerülőút, hogy ne kelljen az egész játékot kvázi újra letölteni a PTS-hez. Részletek itt (link) és csak saját felelősségre!

 

Server változások:

 

Jelen állás szerint, hogy a 4.3-s update után minden egyes serveren lesz egy PvP és egy PvE instance.  Hogy ez mit jelent? Ha tele van a hócipőnk attól, hogy  egy PvP serveren mondjuk Nar Shaddán ,a Rakghoul alagutakban vagy Ilumon a Gree event alatt minden max. expertise gearrel rendelkező fraggyűjtő a mi skalpunkra feni a fénykardját, akkor nincs más dolgunk, mint átjelentkezni egy PvE instance-ba és tudunk a barátokkal/ guild társakkal külső zavarő tényezőktől mentesen játszani.

 

Akár fordítva is lehet, ha egy PvE serveren kedvet kapnánk némi Open World PvP-hez ( eléggé valószínűtlen, de sosem lehet tudni kinek mihez van gusztusa :D ), akkor átmegyünk egy PvP instance-ba

 

Ezek a változások nem jelentenek server összevonásokat vagy megaszervert (link) (zárójelben jegyzem meg, hogy cross server FP, OPS és PvP ettől még elképzelhető, hogy lesz)

 

Némi könnyítés/változás a karakterek neveit illetően:


A Developer Streameket a jövőben Video Blog (Vlog) fogja felváltani. (link)


Itt megnézhetjük Dulfy, TOR-Fashion/Decoration és TORCommunity  jóvoltából az Update 4.2-vel érkező Disavowed Alliance Pack tartalmát. (link1) (link2) (link3) (link4) (link5)

Napló:

kaputelephant [tag] Naplózva: 2016-02-29 00:35

Ez a PvE-PvP instance lehetőség RP szerverekre is érvényes vagy erre nem tértek ki a fejlesztők?
Ez a karakter név újdonság is érdekes lesz. Remélem lesz bennük annyi, hogy legalább 1 karira elegendő rename-t adjanak, a többire meg mehet a CC :D

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2016-03-01 20:36

Nem tudom, elvileg van (talán US East) RP PvP és normál RP szerver is, nem látom, hogy miért maradnának ki ezek a szerverek.

Ha adnak, free rename token, akkor max egy darabot

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum