» Update 4.4, Chapter XIII, Eternal Championship és kis májusi kitekintő Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Update 4.4, Chapter XIII, Eternal Championship és kis májusi kitekintő

A héten megérkezik a következő fejezet és a vele járó nagyobb update, vége (végre?) megkapjuk az Eternal Championshipet valamint megjöttek a hivatalos infók a May the 4th-tal kapcsolatban.Május 3.-án,kedden 14:00 és 18:00 között a hivatalos oldal, a serverek és launcher sem lesz elérhető. A karbantartás végén telepíthetjük a 4.4-es updatet. A karbantartás befejezéséig ne indítsuk el a launchert!Aki május elsején előfizetői státuszban van, az megkapja a HK-55 tematikájú hajódroid companion customisationöket  és két nappal hamarabb fér hozzá a következő fejezethez.


Élesedik az Eternal Championship is, aki hozzáfér(t) a Fallen Empire kilencedik fejezetéhez, az ehhez a tartalomhoz is hozzáférést kap.


Sokak számára örömteli hír, hogy eltörölték a karakter transzfer korlátozását régiók között, másrészt viszont az eddigi akciós árnak is búcsút inthetünk. Az aktuális árak a következők:


May the 4th:


Aki április 27. és május negyedike között bejelentkezik a játéka, az egy M4-I6 Astromech Droid Mini-Petet (lásd a fenti képen) kap jutalmul május ötödikén.


Május 3.-10. és 27.-30. között dupla XP-s napok lesznek, aki gyorsan szeretne pár altot felhúzni, az most megtehetik :D


3 versenyt/promóciót is meghirdettek a fejlesztők:


Ezekről részletesebben itt olvashattok(link1, link2).


A nyeremények között van egy 4 napos belépő az idei londoni  Star Wars™ Celebration Europe-ra, egy és féléves  ajándék előfizetés ajándék Cartel Coin és armor szettek.


Kijött egy újabb kedvcsináló Trailer a Fallen Empire-hez,  aki nem szeretne spoilert a XIV. fejezethez, az inkább a hivatalos oldalon lévő, minimálisan vágott verziót nézze meg. (link)

Napló:

mantupi [tag] Naplózva: 2016-05-04 12:50

kicsit lemaradtam. mikor lesz vége ennek a kiegészítőnek és utána mivel folytatják vagy hogyan?

kaputelephant [tag] Naplózva: 2016-05-04 23:09

Az hogy mivel folytatják még nem tudni, de a mostani kiegnek kb Augusztusban lesz vége.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum