» Update 4.5, Chapter XIV/XV , új soundtrack, kedvezményes karaktertranszfer és pár apróság Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Update 4.5, Chapter XIV/XV , új soundtrack, kedvezményes karaktertranszfer és pár apróság

Napokon belül itt a következő nagyobb update  és következő fejezet, az ezzel járó új CM ietemekkel és még pár meglepetés. Részletek lentebb.Június elsején, szerdán délután 2-tól  6-ig nem lesznek elérhetőek a szerverek, a hivatalos oldal és a launcher sem. A maintenance után elkezdhetjük letölteni a 4.5-ös updatet.


A saját érdekedben ne indítsd el a launchert, míg hivatalos értesítés nem érkezik az indulásról!A friss helyzetjelentéseket leggyorsabban most is a játék Twitter-oldalán találhatjátok majd meg.


-Aki június elsején előfizető, az két nappal korábban hozzáfér majd a következő fejezethez és megkapja az Eternal Empire Patroller Mount-ot


UPDATE 4.5:


Class változások:


-Consular/Inquisitor (mindkét AC): Force in Balance /Deatfield: 8 méterről 5 méterre csökken a hatósugara

-Sage/Sorc: A heal képessége force költsége megnőtt, cserébe némileg nagyobbat gyógyítanak, de közel sem annyival, mint amennyivel több erőforrást igényelnek, elvileg így már szükséges lesz komolyabban figyelni a fore managmentre.


Powertech/Vanguard: Rail Shot/High Impact Bolt ill. Missile Blast / Explosive Round  hatótávolsága 10 méterre csökken (30 méterről)


Chapter 4.5: Mandalore’s Revenge:


Jöjjön egy félperes kedvcsináló a következő fejezethez.-Elvileg a következő fejezet is kijön még júniusban, várhatóan a hónap végén ( tippre a korai hozzáférés 29./30. azoknak akik elsején előfizetők voltak)


-Június 5.-éig kedvezményes a régión belüli karaktertranszfer (90CC), a transzregionális ( EU-US között) elvileg 1500CC maradt.


-Június elsején fog megérkezni a Vaylin ihlette Wicked Huntress Armor Set (link) (mondjuk ha az egyedi hajmodell is járna mellé, még meggondolná az ember a vásárlást…)


-A következő, Revenge Pack tartalma : Dulfy, TorCommunity (ez tartalmazza a 4.5-ös update adatbányász által kinyert részleteit is)


-Elvileg hamarosan visszatér a Cantinás kódosztogatós játék, amikkel ingyen mountokat szerezhetünk. (Korrealis Sheriff/Viceroy/Viscount)


-Végül pedig hallgassátok meg a következő fejezet “új” zenéit (khm, elvileg némi Republic Commando áthallás van)


Napló:

kaputelephant [tag] Naplózva: 2016-05-30 12:51

Áthallásról szó sincs, szerintem ez totál ugyanaz. Segáz, csodás hangzás, én csak örülök neki.

quaffall [tag] Naplózva: 2016-06-03 00:36

Én nem örülök neki hogy a sage healert nagyon durván le nerfelték, annyira fogy a force-a hogy 220 as szetbónuszos gearbe nem mennék már be vele egy hm ops ra , + semmivel nem lehet vele nagyobbat healelni .
jól el ……. egy remek healert

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum