» Űrharcot (majdnem) mindenkinek! Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Űrharcot (majdnem) mindenkinek!

A szerverek már mennek, telepíthetitek a 2.5.2-es update-et (patch notes itt). A mai naptól minden preferred játékos (tehát mindenki, aki legalább 5 dollárt költött a játékra) is eléri a Galactic Starfighter kiegészítőt, jó vadászatot! :)


A gunship hajóosztály is széles körben elérhetővé vált, az alábbi videó bemutatja főbb jellegzetességeit.

Napló:

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2014-01-14 20:44

Végre sikerült kipróbálnom a starfighter-t. Nem sikerült lenyűgöznie. Az irányítás valami kriminálisan szögletes (megmozdítom az egeret és azonnal 180 fokos fordulatot tesz a gép), a hajó sebességének szabályozása szintén elég hektikus, a fegyverzetet viszont még nem tudtam tesztelni, mert előbb lelőttek. Ennél még a World of Warplanes is kiforrottabb és irányíthatóbb. Összességében nekem csalódás ez az űrharcolós kieg eddig. Azért fogok még pár kört menni vele, hátha csak rá kell éreznem, de kétlem, hogy ezt az irányítást ilyen formában meg tudom szokni.
A hajók menedzsmentje viszont tetszik. Azt nagyon jól összepakolták :) Kevés gép, de milliónyi beállítási lehetőség, felrakható kütyü, plusz a legénységet is lehet pakolászni :)

Fassbender [tag] Naplózva: 2014-01-15 11:35

Nem tudom mi a bajod az irányítással, mert szerintem meg baromi lassan lehet vele fordulni és nehéz követni az ellenfelet ha túlmegy rajtad.
A World of warplanes nem említhető ezzel egy lapon sem, mivel ez már most jobb nála!!!! Ami viszont még ennél is jobb az a War Thunder, na az üt mindent ha valaki szereti a repülést…

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2014-01-15 12:50

A WT nekem is nagyon bejön. :) A WoWp viszont valóban elég gyatra egy produktum, viszont annak még mindig jobban bejön az irányítása, mint a Starfighternek. Nem tudom nálad hogy működik ilyen lassan a mozgás, de nálam elég volt egy kicsit elmozdítani az egeret és máris kiszaladt a körből a célkereszt és hátraarcot vágott az űrhajóm. Megpróbáltam ráfordulni egy ellenséges gépre, de azonnal túlfordult és alig bírtam megakadályozni, hogy meteornak ütközzek. Pedig megcsináltam a tutorialt is. WT-ben a tutorial elég volt, hogy az alap irányítást elsajátítsam, itt még a tutorialban is kínlódtam az irányítással.

KoWa [tag] Naplózva: 2014-01-15 15:40

Uhm… nem tudom mihez lehetne hasonlítani ezt a rémálmot amit ezek “űrharcnak” neveznek de az hogy nem képesek megoldani hogy 9 szerverből cross szerver legyen instázáshoz ez valami nonszensz. az hogy 30 percet vártam hogy bejussak az hagyján… megszoktam amikor instáztam… de hogy 2 percig repüljek azért hogy eljussak az első kijelölt pontra és közbe annyit látok hogy az ellenfél még 50km-re, full gázon nyomom és nem közeledik és még ráadásul kerülgessem a semmiből felnyúló sziklákat… Az irányítás és a célzás hááááát erősen határeset bár ahogy néztem az érzékenységgel játszva lehet próbálkozni… de akkor is… ez az egész úgy lett fos ahogy az a nagykönyvbe le van írva. 2004ben amikor megjelent a JTL az SWGhez az megvolt csinálva normálisan. ez hogy röviden fogalmazzak: szarcsi foscsi piscsi.

Laura Keller
Laurya [tag] Naplózva: 2014-01-16 00:11

@Wacho: Próbáld ki,hogy a beállításoknál lejjebb veszed az egér érzékenységét,szerintem az a baj.(de csak tippelek.) :)
@Fassbender: A megjegyzésedből itélve úgy sejtem egy “Strike fighter”-en repülsz. :) Attól ne várj sokat,tényleg lassú és nehezen fordul,ha megpiszkálod a motorját kicsit jobb. Ha gyorsabbat akarsz próbálj ki 1 scout-ot,kb: mintha 1 Fordból átülnél 1 Lamborginibe. :D Nekem semmi bajom az irányítással,kiválóan tudom mészárolni a népet 1 jó kis “Nova Dive”-al.

Szabolcs Reményi
Szabee [tag] Naplózva: 2014-01-16 16:05

Nem teljesen ide kapcsolódik (sőt, teljesen nem), de arról nincs valami információ, hogy a Preferred státuszú emberkéknek mikor növelik meg az 5 PVP/hét korlátozást?

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2014-01-16 19:42

Ha preferred vagy, szívhatod, ha natúr f2p, akkor szopás. Ezen a politikán nem fog sztem változtatni EA/Bio.

harsak [tag] Naplózva: 2014-01-16 20:06

Csak azért szép, hogy már pár hónapja megígérték hogy nem lesz korlát a wzn …^^

harsak [tag] Naplózva: 2014-01-16 20:06

Ja és +1 Laurya-nak, scout-al (főleg ha az energiát átirányítjuk a hajtőműre) pár pillanat alatt a map másik részén lehetünk.

Szabolcs Reményi
Szabee [tag] Naplózva: 2014-01-16 22:56

Pont ezért kérdeztem, mert én is úgy emlékszem, hogy még valamikor szeptember környékén olvastam egy ilyen hírt.

Kicsibika [tag] Naplózva: 2014-01-17 13:29

WoWp nem értem mi a gondotok, ha van egy jó net kapcsolatod alap grafikán is olyan csodát kapsz, mint itt SWTOR-ban sose…
A következő gondjaim vannak vele WoWp-hez hasonlítva (és direkt nem egy Lock On-hoz vagy egy Sturmovik.hoz hasonlítom, mert más kategória)
- a térkép átláthatatlan Lost Shipyards, nem éles a Kuat Mesas, mint WoWp-ben
- az irányítás WoWp-ben kiforodt, több lehetőséget ad érzékenység határok beállításaira, nem is beszélve a kurzór lekövetésről, SF-ben Joystick-al nehézkes jó beállítást összevarázsolni (még szerencse, hogy elég jó külső softvere van a joystick-emnek)
- a nézet… nagyon hiányzik az a szabadság amit a WoWp tapasztaltam
- kicsit fura, hogy mindenki látszik a térképen és fura mód megtalálnak, ha egy szikla/meteór mögé repülök scouttal, hogy elbújjak egy gyorscsapás után (mert ez a lényege); mindig megtalálnak…
Összességében nem vagyok megelégedve vele, ami a jó benne gépenként több variáció lehetőség van SF-ben (bár még kevés contentell) ez nagy plusz. Ami mellette szól, hogy sw világban, lézerekkel lőhetünk, és hallgathatjuk az elsuhanó gépek megszokott már-már dallamosan csengő hangjait :D

HofeGobuda [tag] Naplózva: 2014-01-17 14:23

Nos!Én teljesen meg vagyok elégedve.Bár az irányítás kicsit nehézkes.Ezen könnyítene ha tudnám használni a Joysticom.Valakinek van ötlete mert bár lehet én vagyok a Láma, de a játékon belül nem találtam beállítási lehetőségeket.A javaslatokat, ötleteket előre is köszönöm.

Naplózva: 2014-01-17 14:59 [admin] Nephin

A limitmegszüntetés nem csak pletykaszinten jelent meg?

Szabolcs Reményi
Szabee [tag] Naplózva: 2014-01-17 16:27

Megkerestem, ennek a postnak az alján olvastam:
http://www.swtor.com/info/news/blog/20130812

Ebből én úgy vettem ki, mint valami biztos dolgot, de lehet tévedtem akkor.

Laura Keller
Laurya [tag] Naplózva: 2014-01-17 23:35

@HofeGobuda: A “keybindings” beállitásoknál kapott 1 külön fület a star fighter. De sajna ki kell ábrándítsalak,nem fogadja el a joystick-ot :( próbáltam én is,de nem ismeri fel a gombokat. Én is azt várom,hogy megoldják :D

Dualface [tag] Naplózva: 2014-01-18 10:44

Bizony, jól mondja Szabee. Ez biza hivatalos infó volt.

“What about PvP post-2.4? What is coming next, you wonder? Well it wouldn’t be a dev post without some teasing! Here are some of the things on the horizon we have in store for PvP.

Removing the F2P restriction for entering the Warzones
Additional Arena map coming soon!”

2013.08.12.

Nyár közepe…és azóta meg eltusolják a dolgot, pedig nyáron amikor ezt olvastam nagyon felcsillant a szemem, hogy érdemes lesz megvennem a kiegészítőt és f2p tudok majd pvp-zni lvl 55ön, de heti 5 warzone-al fél év se lenne elég kiszedni a cuccokat. Elég szomorú, hogy így eltusolják amit “megigértek”.

földváry erik
ejoka2002 [tag] Naplózva: 2014-01-18 12:42

lol

Fassbender [tag] Naplózva: 2014-01-18 13:00

Kedves Laurya: nem fogod elhinni, de scout hajóval szeretek menni leginkább :D Még ennél a kis hajónál is viszonylag lassan tudok venni egy 180 fokos fordulót a megfelelő skill nélkül. Természetesen, ha megvan a forduló skill mindjárt más a helyzet…de alapesetben csak egeret használva és billentyűket szerintem lassan lehet fordulni. Csak erre próbáltam utalni.
Nekem egyébként tetszik ez az űrhajós rész, de várom az űrhajós instákat is stb. Ami zavaró volt legutóbb, az az egyes játékosok fullra felszerelt hajónaszádja! Olyan szinten együtt mozogtak és baromi gyorsan ott voltak mindenhol, hogy esélyünk sem volt. Nem értem miért rak össze ilyenekkel a játék, amikor csak alap hajóim vannak….

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2014-01-18 15:34

Azért, mert a matchmaking rendszert a wargaming-től kapták kölcsön. :P

Warruds22 [tag] Naplózva: 2014-01-19 09:39

Nekem még az a nagy bajom az űrharccal, hogy kevés pálya van benne és csak egy játékmód.Én például nagyon örültem volna egy szimpla deathmatch-nek, meg mondjuk pusztítsátok el az ellenséges anyahajót (Pl.: van 30 ágyúja 8 pajzsgenerátora stb…). Meg persze az irányítást is megcsinálhatták volna jobbra.

R-Obi-1 [tag] Naplózva: 2014-01-19 17:19

Sziasztok Srácok! Elnézést az ide nem illő kérdésemért, de ha valaki tudna akkor legyen szíves segítsen. Újra kellett raknom a gépemen és direkt két partíciót hoztam létre. Egyet a windowsnak c:\ jellel és egyet a programoknak D:\ jelzéssel, de amikor most telepítem újra a játékot az automatikusan a C:\re rakja fel magát. Meg sem kérdi, hogy hova akarom telepíteni. Mi lehet a baj. Én néztem be valamit? Vagy ez (baszki) automatikusan a C:\-re pakol mindent?

R-Obi-1 [tag] Naplózva: 2014-01-19 17:31

OKÉ! Már rájöttem. Bocsi. Én voltam a “HÜjE”! :-) Nem figyeltem eléggé. :-)

oz [tag] Naplózva: 2014-01-19 21:00

@Warruds22:
Az ugye azért tistza, hogy jelenleg early access megy egy februárban megjelenő kiegészítőnek?
Új játékmód (team death match) meg egy új hajótípus (bomber) jön február elején, gondolom előbb utóbb új pályákat és további játékmódokat is beraknak.
Nekem az irányítással nincs gondom, miután bekonfigtam az egér érzékenységét.
A jobb matchmakinghez cross server sorra lenne szükség, de nem tűnik úgy, hogy erre lenne terv sajnos.

Arem [tag] Naplózva: 2014-01-20 08:55

@R-Obi

Elhaladtál valami mellet a telepítésnél. Meg lehet adni neki a telepítési útvonalat.

Ha már a clienssel letöltötted a dolgokat és nem akarod újra, azt javaslom először másold át kézzel a kivánt helyre a játékot, uninstaláld, majd újratelepítéskor add meg neki azt az útvonalat. Jóval rövidebb így az újratelepítés.

Warruds22 [tag] Naplózva: 2014-01-20 17:19

@OZ:
Kösz a tájékoztatást.Eddig nem teljesen volt világos mert egy 3 hónapja játszottam utoljára a játékkal és csak 2 hete kezdtem el újra játszani.De így most már legalább képben vagyok az infókkal.

Gudott [tag] Naplózva: 2014-01-21 22:20

Van Rakghoul event Alderaanon, kicsit fura ez a suicid/fertőzős napi :)

Nso87 [tag] Naplózva: 2014-01-25 01:20

Üdvözletem!
Nem ide illő téma, de szeretném ha segítenétek nekem egy problémámban, mégpedig:

Sokáig nem játszottam a játékkal és azalatt az email bejelntkezési módszert át állították display name-re. Namár most azt az email címemet amire a játék van regisztrálva, valaki feltörte és nem tudok belépni és nem is segít a szolgáltató. Anno az Origin oldalon volt egy azonnalni Help Chat, de most nem találom. Hogy tudnám kideríteni hogy mi a Display Nevem?

Előre is köszönöm a segítséget.

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum