» Viszlát ability training cost, HK-51 mindenkinek, eventek és még pár apróság Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Viszlát ability training cost, HK-51 mindenkinek, eventek és még pár apróság

Kedden beköszöntött a 3.0 és vele jött pár bosszantó dolog. Gondolom sokan észrevettétek, hogy számos korábban létező/megtanult skillt kénytelenek voltunk újratanulni, egyes classok esetén igen súlyos creditköltséget produkálva. Az össznépi felháborodás eredményeként december 9. után (valószínűleg karbantartás végeztével) már nem kell fizetnünk a trainernél új ability/skill megtanulásához vagy magasabb szintre fejlesztéséhez (jelenleg nem tudjuk hogy a speeder piloting skillekre vonatkozik-e és érinti-e a preferred, F2P játékosokat).Azon F2P játékosok, akik unlockolták a Section X napi zónát (unlockok a GTN-ről vehetők) már  képesek megszerezni HK-51 -et társként. A legacy bound alkatrészt most már nem kell feltétlenül levélként elküldenünk, hanem használhatjuk Strongholdunk Legacy Bank-ját (a Coruscanton/Dromund Kaason megszerezhető alkatrészeket sikerült a legacy bankomba tenni).


A lvl50 és 55-ös item/set vendorok a fleeten a supply negyedben a planetary vendorokkal egy sorban, de külön szobába kerültek, velük együtt megtalálható a Makeb és Rishi árus is, valamint a tokenbeváltó árusok.  Azok, akik lvl55-ön maradtak, vehetnek 172-es kék modokat a Rishi vendortól (ezek használatához nem szükséges a SoR kiegészítő).


Megmaradtak a lvl50/55-ös set bonusok. Ezek az armoringhoz kötődnek és akár 60-as szinten is használhatóak.


A Disciplines rendszerre történő átállás viszonylag zökkenőmentesen történt, külön öröm, hogy nem csak disciplines ágat tudunk váltani, hanem külön utility pontokat is field respec keretében.


Viszont úgy tűnik, hogy lvl 50 és 55 között az ellenfelek erősebbek lettek, a Section X heroic 4-es endboss még lvl 55-57 között is meglepetést tud okozni.


December 9-16. között lesz a szokásosnak számító Bounty Contract Week.


Egyre nagyobb az esély, hogy a Life Day event kezdetével egy időben (december 16.) visszatér a Gree Event is.

Napló:

Dávid Demeter
Darious [tag] Naplózva: 2014-12-07 11:44

Remélem lassan a sima bound itemekkel is tudunk majd kezdeni vmit, hogy tudjuk majd cserélgeti legacy-n belül… Mivel én eddig nem találtam arra megoldást, ha egyáltalán van rá. :/ De azért már haladunk ;) Ö

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2014-12-07 18:45

Amit te szeretnél azt legacy armorokkal megoldható, de csak modokat tudsz átküldeni más karakterednek. (aki ott kiveheti vagy az adott legacy armorral használhatja is, nyilván a modok kiszedésének költsége is bejön itt a képbe, lvl 55-ös lila modok kiszedése akár 15-20k kreditbe is kerülhet)
Eddig csak levélként lehet elküldeni, de már a legacy bankban is be lehet tenni

http://swtorista.com/reputation-armor

Dávid Demeter
Darious [tag] Naplózva: 2014-12-07 22:12

oh köszönöm szépen, nekem már ez is segítség ^-^

Ádám Dér
oldadam [tag] Naplózva: 2014-12-08 09:18

Azt szeretném megkérdezni, hogy az új kiegészítőt meg lehet majd venni boku sms-el? Csak mert jelzi ezt az opciót, de mikor rákattintok, csak valami hibát ad ki.

Fassbender [tag] Naplózva: 2014-12-09 13:42

Nekem továbbra is igen nagy problémáim vannak a szerver oldali laggal és optimalizációval. Lassan már nem tudom hova levenni a grafikát, de a játék továbbra is szaggat és jön a lagg is…
Találkozott valaki hasonló “élménnyel”?

janiandroll [tag] Naplózva: 2014-12-09 14:40

Ha azt élménynek lehet nevezni,hogy a képesség 3-4 mp-el az aktiválás után kezd el sebezni,akkor igen,nekem is hasonló “élményben” volt részem. Ahogy mindenki másnak is. Ha rákeresel a fórum tele van a laggal kapcsolatos témákkal. Miután én nem pvp-zem így arról nincs információm ( :D ),hogy ott milyen a helyzet,de ahogy olvastam konkrétan játszhatatlan. De legalább megjelent a kiegészítő. Kicsit sárgább,kicsit savanyúbb,de a miénk.

Akos0000 [tag] Naplózva: 2014-12-09 15:40

Nos nem tudom a Disciplines rendszernek mi az előnye, szerintem semmivel nem lett jobb mint ami ezelőtt volt. Sőt a képességeket is újra meg kellett venni.
Jedi Sage-el az egyik képesség mintha bugos lenne, nem repedezik a föld, csak simán megy le az élete az ellenfeleknek. Kicsit fura. Sith sorcerer, ha használja a fénykardot, nem “mosódik el” a penge, olyan mint egy bot. Ezt igazán kijavíthatták volna már. Sage is ugyanúgy csinál, de nála jó a kard. Lvl 60 meg jó, csak megerősödtek a korábbi 50-es ellenfelek, így 60 as szinten ugyanott tartunk majd, ahol 55-ön ezelőtt. A két új bolygót meg nem próbáltam még, majd ma este. :)

pitbullos14 [tag] Naplózva: 2014-12-09 21:12

Azt szeretném kérdezni ,h ugye 2 hónapos előfizetéshez megkaptuk a rise of the hutt cartel kiegészítőt és ,h várható lesz ez a Revan kiegészítővel is ,h azt is majd 2 hónapos előfizetéshez meg kapjuk ajándékba?

Attila Baranyi
Mercon [tag] Naplózva: 2014-12-09 22:23

Igen sajnos én is észrevettem h van egy 2-4mp-es késés a gombnyomás és a skill elsülése közt. Az ability cost megszüntetését pedig egy kicsit kitolásnak érzem, lett volna csak csökkentve, de szerintem így mindenki aki preorderes volt átb*%@&va érzi most magát, én legalábbis nagyon, vagy 600-700k kredit ment a lecsóba, csak h frissek legyenek a skillek, ez azért fáj, akármennyire is csak 3-4 nap farm (1 karival). Yavin 4 sztem kicsi, és jóval nagyobb hely is lehetett volna, ráadásul az uccsó szintet Oricon, Makeb, CZ-198 hetikkel lehetett csak elérni, elszabták egy kicsit a küldik és a kiadandó XP mennyiségét.
Másik az olyan bug parádé volt az uccsó sztori küldetésnél h azt öröm volt nézni, remélem azóta ez megszűnt. Összességében amúgy tetszett a kieg, és jó volt a sztori csak kicsit kurta.
Félre ne értsetek imádom a játékot, de azért na, ha már ennyre rákészültek azért lehetett volna kicsit javítgatni amíg még PTS-en volt.

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2014-12-09 22:53

- Holnap dél és kettő között jön egy hotfix, pletykák szerint egy két flashpointban csúnya bugok lettek, és exploitokra bukkant pár élelmes ember)

- Hogy mikor lesz része az előfizetésnek a SoR? tippre leghamarabb fél éve múlva, de lehet hogy itt már nem fog előfordulni, mivel gyakrabban terveznek fizetős tartalom kiadását.

-Lagok: nagyon durva volt hétvégén a Harbringer 10-15mp-es ability lagokat produkált bonus FPS droppok mellett.

Bugok: akadt pár, a Heroic moment bonus perkek eltűnése talán a legzavaróbb, animációs problémák annyira nem zavaróak, várható volt hogy hétvégén nem lesz patch miatt leállás, az early acces-es játékosok nem vették volna jó néven, így ha kissé bugosan is d e megvolt a premier, elég jó visszhanggal

A sok sírás hatására lehet nerfelnek az ellenségeken, úgy látszik a játékosok elszoktak a kihívástól :D

Ability képzési költségek: Ezt kissé eltolták, és erre jöt kompenzálásként az eltörlés, nyilván jobb későn mint soha. Aki prefered vagy f2p játékosként van jelen a játékban az meg tudná mondani, hogy nekik sem kell fizetni és érinti-e a speeder skilleket?

Marka Ragnos [tag] Naplózva: 2014-12-10 08:23

Igen, érinti a Pref játékosokat az ingyé’ ability és mindez vonatkozik a Speeder Piloting-ra is. F2P is érintett-e? Passz.

Bálint Hajós
Habbal [tag] Naplózva: 2014-12-10 09:54

Szerintem az egész kieg túl könnyű volt, nem tudom miért panaszkodnak az emberek. 60-as szintet meg még az utolsó küldi előtt elértem, ha questelés közben FP-t is csinál az ember, gyorsan megvan az.

Fassbender [tag] Naplózva: 2014-12-10 11:06

Engem nem az zavar hogy erősebbek lettek a mobok, hanem az ahogyan ez meg lett oldva!!!! Cast nélkül pont akkor lök rajtam jó nagyokat az átlag mob amikor pont nem számít rá az ember, vagy eleve görénység. Gyakorlatilag a jedik ugrását ezzel tök értelmetlenné tették, mivel amint odaugrik máris löki vissza a mob és lehet sétálni, de közben az életed 10%-a már el is ment!!! A sebzés meg a másik csodálmány: nem csinál semmit a mob, de megy le az életerő….ez már aztán kacagány. Szóval van mit rendberakni….

Fantom70 [tag] Naplózva: 2014-12-11 13:23

Sziasztok! Miért nem tudok szintet lépni? 55 végén állok és semmi. Előre is köszi a választ!

Pacho [tag] Naplózva: 2014-12-11 13:40

Megvetted a kieget?:)))

Elfy [tag] Naplózva: 2014-12-11 20:10

Patch előtt az átlag AoE healem fullos 180as cuccban 1300 volt. Most ugyanebben 520….. Ha szarrá runolom magam megint elérhetem azt amim régen is volt ? vagy esetleg kevesebbet ? Hát ezért érdemes játszani. Újra és újra és újra ugyna azt végignyomni hogy ugyanott tartson az ember mint 2 éve is. Az új skill rendszer pedig egyenest undorító. Hülyegyerekeknek lett kitalálva hogy ne is kelljen azzal vesződni hogy gondolkozzon az ember. Én azért kitartó és hűséges játékosnak mondhattam magam, de ezek után hagyom az egészet a pi**ába. Nem több ez már mint a Disney hülyegyerek, parasztvakító, lehúzó szakköre.

Nem szívesen hasonlítom össze ezt a játékot egy másik, közel 13 éves MMO-val, de most megteszem. A metin2-ben ha volt egy fullos cuccod és jött egy újabb akkor lehetőséged volt megszerezni azt úgy hogy 0-ról kifamroltad az egészet mint itt, vagy runoltál harmad annyit és a meglévőt tudtad átváltani azzá. Ez egyfajta jutalom volt azoknak akik végig sz*pták a szerón az elmúlt jópár évet. Itt meg… sz*opsz ? Fizetsz ? Akkor folytasd csak hülyegyerek. Komolyan több bónuszt kap az aki szarik a játékra és évente 1 hónapot befizet és csak ennyit is játszik mint az aki tényleg itt seggel 3 éve és folyamatosan fizet.

100 pontból 2 éve a F2P előtt még 99et adtam a játékra.
F2P után már csak 70et.
Első kieg után 60.
Ennél a baromságnál amit strogholdnak hívnak, ahol még leülni sem tudok csak futkoshatok mint egy kis takony körbe körbe át az asztalon és a székeken lehúzta 50 pontra.
Most pedig 10et nemér az egész.

Remélhetőleg ha jövőre befolyik a valag pénz a 7. részből lesz annyi kis lóvé hogy kibasszák a sok hülye tervezőt és vezetőt mint macskát sz*rni.

Addig az egész nem ér többet egy rakat f*snál.

Előre is bocs mindenkitől aki mosolyogva nyelte be az újabb Disney hercegnős rucik és 10 perces storyline általl okozott parasztvakítást.

Akos0000 [tag] Naplózva: 2014-12-13 13:07

Revan ellen a harc a végén nagyon királyra sikeredett! Az volt a fénypontja a kiegészítőnek.
Viszont: 60 as szinten miért csak 2 Tactical Flashpoint maradt? Többibe is alig tudok menni Flashpointokra. Mindegyik Hard, ami annyira hard, hogy az Assault of Tython-on az első bosson nem tudtunk átjutna 3 próbálkozás alatt se. Nagyon nehéz lett így, pedig 45K HP-m van ami nem kevés azért.
PvP is élvezhetetlen ilyen szinten. Mindenki ugrál, villog minden, senki nem hal meg… undorító így élvezhetetlen.
PvP 35-50 körül a legjobb, úgy volt értelme, meg különböző szintűek mehettek úgy harcba, de mindenki itt 60 as, és olyan szinten nehéz, hogy vicc. Operationok maradtak szinte, arra meg napokat kell várni mire összeáll egy normális banda.

Attila Baranyi
Mercon [tag] Naplózva: 2014-12-15 09:31

Az új opsok kicsit érdekesre sikerültek. Van egy-két boss amin úgy átmegyünk, mintha csak egy trash packbe tartozó champi lenne, aztán van az az egy-két másik véglet, amik 8 fős story módban, olyan szintű csapat koordinációt, és időzítést igényelnek, amit korábban még egy két HM-es bossnál se láttam. Remélem fognak egy kicsit balaszolni a felálláson, mert így nagyon értelmetlennek találom, és bele se merek gondolni, h ez puggal milyen 16fővel.

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum